2017-09-29 13:33:53
Φωτογραφία για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Έπεσα στα δίχτυα απατεώνων
Μπλεξίματα για την δημοφιλή τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη! Επιτήδειοι διαφημίζουν στα social media ρόφημα αδυνατίσματος χρησιμοποιώντας ως «κράχτη» τη δημοφιλή τραγουδίστρια και κερδίζουν εις βάρος της χρήματα από ανυποψίαστους καταναλωτές.

Με τον τρανταχτό τίτλο «Δεν θα πιστεύεις τον πραγματικό λόγο της μεταμόρφωσης του σώματος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μέσα σε πέντε μήνες» η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί ως βιτρίνα τη φωτογραφία της ερμηνεύτριας, ενώ σε σχετικό άρθρο δημοσιεύει και μια ψεύτικη συνέντευξή της με αναφορές στο προϊόν.

Μόνο που η ίδια δεν έχει βάλει ποτέ στο στόμα της το συγκεκριμένο ρόφημα κι έσπευσε να καταγγείλει το γεγονός μέσα από τις επίσημες σελίδες της στα sites κοινωνικής δικτύωσης.

«Σας επικοινωνώ ότι κυκλοφορεί μια ψευδής δημοσίευση σχετικά με τον τρόπο που έχασα κάποια κιλά, η οποία διαφημίζει ένα προϊόν (ρόφημα) και δεν έχει καμία βάση με την πραγματικότητα, καθώς επίσης δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη σε κανένα site που να μιλάω για κάτι τέτοιο
. Ο λόγος που αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή τη δημοσίευση είναι απλά γιατί δεν γνωρίζω καθόλου την ποιότητα αυτού του σκευάσματος και δεν ξέρω τι μπορεί να προκαλέσει στην υγεία όποιου ενδεχομένως το χρησιμοποιήσει» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αντίδραση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγαπημένη τραγουδίστρια έπαθε σοκ μόλις ενημερώθηκε για την απάτη εις βάρος της και το ψευδές δημοσίευμα που τόσο άκομψα εκμεταλλεύτηκε την απώλεια των περιττών κιλών της.

Ο πανικός της ήταν μεγάλος και η αντίδρασή της άμεση, προκειμένου να προλάβει το κακό που ενδεχομένως θα κάνει το προϊόν σε ανυποψίαστους καταναλωτές. Η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη στο παρελθόν αντιμετώπιζε πρόβλημα με το βάρος της.

Η ίδια μίλησε ανοιχτά γι’ αυτό, όταν κατάφερε να χάσει σχεδόν εξήντα κιλά και να αποκτήσει την κομψή σιλουέτα που έχει σήμερα. «Εχω ταλαιπωρηθεί πολύ με το βάρος μου, στα 15 μου είχα πολλά παραπάνω από 20 κιλά. Εκεί που ζορίστηκα πολύ ήταν μόλις τελείωσα το λύκειο και συνειδητοποίησα ότι ήθελα να κάνω κάτι στον χώρο του θεάματος. Δεν είχα πρόβλημα με τις σχέσεις μου, είχα όμως πρόβλημα με τον εαυτό μου. Και όταν πήγα στη δραματική σχολή, μου βγήκε. Και άρχισα τη δουλειά. Η παχυσαρκία, όπως και πολλά άλλα ψυχοσωματικά, είναι ασθένεια, γιατί απλά δεν έχεις το σθένος να αντιμετωπίσεις όσα συμβαίνουν» αποκάλυψε χαρακτηριστικά!

Να θυμίσουμε ότι θύματα αντίστοιχης απάτης με παρόμοια σκευάσματα έπεσαν στο παρελθόν η Φαίη Σκορδά, η Ελενα Παπαρίζου, η Κατερίνα Στικούδη, η Ράνια Θρασκιά αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου, οι οποίες, όταν διαπίστωσαν ότι χρησιμοποιούνταν εν αγνοία τους το όνομα και οι φωτογραφίες τους για να θησαυρίζουν κάποιοι, κατέφυγαν αμέσως στις Αρχές.

Η υπόθεση είχε αποδειχτεί τότε αρκετά σοβαρή, καθώς αποκαλύφθηκε ότι η Δίωξη είχε ήδη δεχτεί ήδη καταγγελίες ατόμων που δοκίμασαν το σκεύασμα και παρουσίασαν παρενέργειες!

Μάλιστα, δύο από αυτούς χρειάστηκε να νοσηλευτούν κιόλας. Η Ελεωνόρα, από την πλευρά της, ελπίζει να μην παρασύρθηκε κανείς από το σκεύασμα αδυνατίσματος που βρέθηκε να διαφημίζει χωρίς ούτε καν να το γνωρίζει.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ