2017-09-29 20:54:10
Φωτογραφία για Στρατιώτης σκότωσε 3 συναδέλφους του και τραυμάτισε άλλους 2 – Διέφυγε και κυκλοφορεί οπλισμένος
Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι στρατιωτικές αρχές καθώς προσπαθούν να εντοπίσουν οπλίτη που σκότωσε 3 συναδέλφους του και τραυμάτισε άλλους 2. "Επί ποδός" επίσης βρίσκονται και οι αρχές της πόλης Μπελαγκόρσκ που βρίσκεται στην περιοχή Αμούρσκαγια στη Σιβηρία.

Ο στρατιώτης βρισκόταν σε πεδίο άσκησης όταν διέπραξε τα εγκλήματα και στην συνέχεια διέφυγε.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα για τον εντοπισμό και την σύλληψή του ενώ με εντολή του υπουργού Άμυνας στον τόπο του συμβάντος κατευθύνεται επιτροπή με επικεφαλής το αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι «εξετάζει όλες τις εκδοχές, όπως και το ενδεχόμενο, ο στρατιώτης, ηλικίας 23 ετών από το Ντακεστάν, να υπέστη νευρική κρίση»

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στις 29 Σεπτεμβρίου στο πεδίο δοκιμών στην περιοχή Αμούρσκαγια, κατά την διάρκεια των προγραμματισμένων νυχτερινών ασκήσεων, ο οπλίτης άρχισε να βάλει με το αυτόματο του κατά ομάδας συνάδελφων του που ήταν έτοιμοι να λάβουν θέσεις στο πεδίο βολής.


«Εξαιτίας της ριπής που δέχθηκαν ένας αξιωματικός και δύο οπλίτες τραυματίσθηκαν θανάσιμα. Δύο ακόμη οπλίτες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, όπου τους παρέχεται η αναγκαία ιατρική βοήθεια. Ο οπλίτης που έβαλε κατά των συναδέλφων του, τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το πεδίο ασκήσεων»

Ο κυβερνήτης της περιοχής Αμούρσκαγια έδωσε εντολή να ενισχυθεί η φρούρηση των σχολείων στην πόλη Μπελαγκόρσκ, του τοπικού νοσοκομείου, όπως και των διοικητικών κτιρίων, καθώς ο στρατιώτης είναι οπλισμένος με το αυτόματο του και έχει τέσσερις δεσμίδες με σφαίρες. Οι αρχές της πόλης Μπελαγκόρσκ ανακοίνωσαν επίσης ότι στις προσεχείς ώρες ο δράστης δεν συλληφθεί θα αναβληθούν όλες οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί επ’ ευκαιρία της Ημέρας των Ηλικιωμένων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ