2017-09-30 09:51:14
Φωτογραφία για Φωτιά σε διαμερίσματα στη Λεμεσό
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής σε πολυκατοικία στη Λεμεσό, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία από την πρώτη στιγμή που έφτασε στη σκηνή, να επιχειρεί την άμεση απομάκρυνση ενοίκων, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στα μπαλκόνια διαμερισμάτων λόγω των πυκνών καπνών.

Όπως δήλωσε στο philenews, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Τα υπόλοιπα διαμερίσματα του ίδιου ορόφου αλλά και του τέταρτου υπέστησαν ζημιές από τους καπνούς. Οι πόρτες των διαμερισμάτων του τρίτου ορόφου κάηκαν με αποτέλεσμα να γεμίσουν καπνούς και οι ένοικοι να βρουν διέξοδο στα μπαλκόνια.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα τους βρέθηκε κι ένα παιδάκι ενός έτους, το οποίο αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Πυροσβέστης, ο οποίος κατάφερε να ανέβει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, μετέφερε μαζί του ειδική συσκευή μέσω της οποίας χορήγησε οξυγόνο στο παιδάκι, έως ότου γίνει κατορθωτή η απομάκρυνση τους από το μπαλκόνι.

Στη συνέχεια το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ