2017-10-01 00:50:01
Φωτογραφία για Τα χάλασε στο τέλος ο ΠΑΟΚ
Πικρό ήταν το φινάλε στη Λάρισα για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 0-1 χάρη σε γκολ του Μάτος στο 44′, αλλά η άδικη αποβολή του Κουλούρη στο 87′ και η ισοφάριση από τον Κρισμάν στο 89′, έφεραν την ισοπαλία με 1-1 με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena. Το παιχνίδι από το ξεκίνημα του ήταν αργό και χωρίς καλό ρυθμό. Οι δυο ομάδες είχαν σωστή οργάνωση στην ανασταλτική τους λειτουργία και ελάχιστη φαντασία αλλά και χώρους όταν βρίσκονταν με την μπάλα στα πόδια.

Οι παίκτες του Δικεφάλου είχαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους και κατά συνέπεια μικρή συνοχή, καταφέροντας να βγάλουν πολύ λίγους συνδυασμούς για να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Έτσι, μπορεί η κατοχή της μπάλας ήταν συντρυπτικά υπέρ των φιλοξενούμενων, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησαν ήταν μετρημένες. Πιο συγκεκριμένα, μετά από ένα σουτ του Ελ Καντουρί στο 7′, έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος του ημιχρόνου για να απειλήσουν
. Μάλιστα, από το 39′ και μετά, ο ΠΑΟΚ έφτιαξε τρεις φάσεις για ανοίξει το σκορ, ο Βιεϊρίνια έχασε δυο καλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά στην επόμενη φρόντισε να σερβίρει για να έρθει το ποθούμενο. Στο 44′, ο Πορτογάλος με υπέροχη κάθετη πάσα βρήκε τον Μάτος στην κίνηση μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 για τον Δικέφαλο, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Χωρίς αλλαγές ξείνησε το δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΛ προσπάθησε να ανεβάσει περισσότερους παίκτες στην επίθεση, χωρίς πάντως να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο, πέρα από μια πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Στο 63′, ο Λουτσέσκου φρέσκαρε τη μεσαία γραμμή ρίχνοντας τη μάχη τον Σάχοφ αντί του Πέλκα, με τον Ελ Καντουρί να μεταφέρεται στα πλάγια. Στο 71′, μπήκε και ο Κουλούρης αντί του Πρίγιοβιτς, ο οποίος είχε κλειστεί πολύ καλά από τους αντίπαλους αμυντικούς και δε βρήκε χώρους να απειλήσει. Από την άλλη πλευρά, στο 76′ μπήκε και ο Περόνε αντί του Λεοζίνιο, με την ΑΕΛ να παίζει στο τελευταίο τέταρτο με δυο επιθετικούς. Ο ΠΑΟΚ έδωσε κάποια μέτρα στο γήπεδο, προσπαθώντας περισσότερο να κρατήσει το σκορ παρά να το διευρύνει, με τους γηπεδούχους πάντως να γίνονται απειλητικοί μόνο μετά από κάποιο λάθος αντιπάλου, παρά φτιάχνοντας κάτι δικό τους. Στο 84′, μπήκε και ο Μακ αντί του Βιεϊρίνια, ενώ στο 87′ ο Κατσικογιάννης απέβαλλε άδικα τον Κουλούρη αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες. Δυο λεπτά αργότερα, το έργο… ολοκληρώθηκε με τον Γκρισμάν σε τετ α τετ να ισοφαρίζει με… στραβοκλωτσιά σε 1-1.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ