2017-10-01 15:22:32
Φωτογραφία για Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ: Προβλήματα με την έναρξη στο Καστελόριζο - 95 ΑΔΤΕ
Μπορεί η οικονομική κατάσταση της χώρας να μην επιτρέπει παροχές σε στελέχη, αλλά όταν υποστηρίζουν ότι δεν παίρνουν ούτε όσα είναι νομοθετημένα, τότε η καταγγελία είναι αρκετά σοβαρή και θα πρέπει να επιληφθεί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Αποστολάκης ο οποίος είναι γνωστό πως δεν "σηκώνει" τέτοιες αδικίες.

Σύμφωνα με καταγγελία που έφθασε στο Armyvoice.gr, στελέχη που άφησαν τις εστίες τους και τις οικογένειές τους, ως άλλωστε όφειλαν, πληροφορούνται ότι δεν θα λάβουν την αποζημίωση που δικαιούνται, από τις ισχύουσες διατάξεις καθώς δεν υπάρχουν χρήματα.

Αντί αποζημίωσης θα πάρουν λέει απαλλαγές. Το ερώτημα είναι πώς με τις απαλλαγές θα καλύψουν τις ανάγκες μακριά από τα σπίτια τους. Αυτό μόνο όσοι έκοψαν το επίδομα μπορούν να το γνωρίζουν. Καλό θα ήταν κιόλας να μας το εξηγήσουν.

 

Παραθέτουμε ολόκληρη την επιστολή που λάβαμε, ελπίζοντας να πάρουν τα στελέχη τα νόμιμα που δικαιούνται.


Δείτε τι λένε:

Για να πραγματοποιηθεί λοιπόν η άσκηση Παρμενίων στην 95 ΑΔΤΕ στην όποια ανήκουμε μας ενημερώνουν ότι θα συμμετέχουμε 5 ημέρες & νύχτες και θα πληρωθούμε τις δυο! Τις υπόλοιπες θα τις πάρουμε σε απαλλαγές.

Εάν είναι δυνατόν να έχουμε αφήσει οικογένειες με τα παιδιά μας και σπίτια για να έρθουμε να υπηρετήσουμε στο ακριτικό Καστελόριζο όπως είμαστε φυσικά υποχρεωμένοι άλλα και χωρίς να πάρουμε και τα προβλεπόμενα.

Έχουμε κάνει είδη δυο ασκήσεις μέσα στο 2017 και ακόμη δεν μας έχει καταβληθεί τίποτα και φυσικά ούτε λόγος για αυτό.

 

Ξέρετε πολύ καλά ότι για γίνει μια τέτοια άσκηση το στέλεχος θέλει τουλάχιστον 50 ευρώ και δεν θέλουμε να αναφερθούμε στους στρατιώτες τους οποίους τους βομβαρδίζουν με διάφορα, τα όποια οι αξιωματικοί μας θα έπρεπε τουλάχιστον να καταλάβουν την σοβαρότητα του θέματος και των οικονομικών προβλημάτων το οποίο έχουμε όλοι  και όχι μόνο να βλέπουν τα δικά τους μόρια και πως θα γίνουν αρεστοί στους ανώτερους και στους ντόπιους.

Με λίγα λόγια η διοίκηση της μονάδος και οι ανώτατοι αξιωματικοί (ΤΗΣ 95 ΑΔΤΕ) υποχρεώνουν τα στελέχη που υπηρετούν στο Καστελόριζο να ασκηθούν/διανυκτερεύσουν 5 ημερόνυχτα μακριά από τα σπίτια τους χωρίς να πληρωθούν/αποζημιωθούν.

Ευχόμαστε σε όλα τα στελέχη που ασκούνται καλη δύναμη και να γυρίσουν γεροί και δυνατοί στις οικογενείας τους!

ΠΗΓΗ: http://www.armyvoice.gr/2017/09/askisi-parmenion-provlimata-me-tin-enarxi-sto-kastelorizo-95-adte.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ