2017-10-03 10:00:15
Φωτογραφία για Κοράκια μου! Καλά μου όρνεα!
"Ο Δήμος Παιονίας έστειλε επιστολή σε κάτοικο της περιοχής προκειμένου να πληρώσει χαράτσι για τον τάφο του!!!

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" όταν ο Κώστας τηλεφώνησε και περιέγραψε τι συνέβη. Ο Δήμος του έστειλε επιστολή με την οποία τον καλεί να πληρώσει 10 ευρώ, προκαταβολικά, για όταν φύγει από αυτόν τον κόσμο!

Η επιστολή ανέφερε ότι πρέπει να πληρώσει για να ενταφιαστεί στα όρια του Δήμου Παιονίας. Ο Κώστας είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και δεν έχει κλείσει τα 40 χρόνια. Σύμφωνα με τον ίδιο το δημοτικό συμβούλιο έβγαλε την απόφαση με την οποία προπληρώνουν τον τάφο τους!"

Κοράκια μου! Καλά μου όρνεα! Όταν είπα πως αυτό που γίνεται είναι χειρότερο ακόμα κι από πόλεμο, αφού στον πόλεμο «μόνο» σε σκοτώνουν, ενώ με το Μνημόνιο σε σκοτώνουν βασανιστικά και από πάνω σου λένε «χρωστάς», κάποιοι νόμισαν πως υπερβάλλω. Να λοιπόν που η λαιμαργία των πολιτικών ξεπέρνα και την πλάκα και την υπερβολή.


Αυτό που άρχισε είναι η δεύτερη φάση της λεηλασίας και πλήρως εξανδραποδισμού των Ελλήνων εργαζομένων, συνταξιούχων και ανέργων. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί έχουν τώρα στόχο την ακίνητη περιουσία, όπως είχαμε πει εδώ και χρόνια, από το πρώτο Μνημόνιο. Σπίτια θα έχουν μόνο οι πολύ πλούσιοι. Αυτοί θα έχουν και τα σπίτια των υπολοίπων, που δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν τα μαφιόζικα εξοντωτικά χαράτσια.

Κάποιοι θα πουν «πήραν τα φράγκα, τα σπίτια, το φυσικό πλούτο, δεν έμεινε τίποτε άλλο να πάρουν». Λάθος! Μην ξεχνάμε πως για αιώνες οι σκλάβοι θεωρούνταν περιουσιακό στοιχείο. Κι αυτή είναι η τρίτη, η μακρύτερη, φάση του σχεδίου: Το σώμα δεν θα ανήκει πλέον στους φτωχούς, αλλά θα γίνει «ανταλλακτικά» για τους πλούσιους, ντόπιους και ξένους.

Αν νομίζετε πάλι πως υπερβάλλω, παρακαλώ κρατείστε αυτό το άρθρο, μην κάνετε τίποτα για να διώξετε τα αρπακτικά και ξαναδιαβάστε το σε μερικά χρόνια.

Τα «λαγουδάκια» λοιπόν ξεκίνησαν την τρίτη φάση πριν καν ολοκληρώσουν τη δεύτερη. «Έχεις λεφτά ρε; Θα σε θάψουμε όταν έρθει η ώρα σου! Δεν έχεις; Συκωταριές, νεφραμιές καρδιά, μάτια κι ότι άλλο χρήσιμο, θα στα βγάλουμε»!!! Γιατί; Γιατί μπορούν και είναι αδίστακτοι! Θα κάνουν τα πάντα για το κέδρος.

Φυσικά θα στα ζητήσουν προκαταβολικά, γιατί «μετά» σκοτίστηκες τι θα σου κάνουν Κάτοικοι του Δήμου να χαίρεστε το τεφαρίκι σας, όσοι τον ψηφίσατε. Σας βλέπω λίπασμα. Προεκλογικά τι σας είπε και σας έπεισε; Είμαι περίεργος. Εκτός, αν ψηφίσατε κομματικά τους «ανεξάρτητους» υποψηφίους… Πληρώστε ή αντιδράστε.

Πάντως, αν ήμουν κάτοικος του δήμου, θα απαντούσα ως εξής:

«Εις απάντηση της επιστολής σας δηλώνω αισιόδοξος, ότι δεν θα πεθάνω, αλλά θα αναληφθώ εις τους Ουρανούς, καθώς είμαι πολύ καλός άνθρωπος, αφού δεν έχω πειράξει κανένα, πράγμα που δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για κανένα πολιτικό απατεώνα.

Για το μόνο τάφο που ίσως τσόνταρα, αν είχα λεφτά, (δυστυχώς δεν μου αφήσατε), θα ήταν ο τάφος αυτού, που είχε την «φαεινή» ιδέα τέτοιου μακάβριου χαρατσιού. Με την προϋπόθεση φυσικά, ότι θα χρησιμοποιούνταν σύντομα» mitsos175

Πηγή: tsak-giorgis
 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ