2017-10-03 20:00:23
Φωτογραφία για Κατερίνα Στικούδη: Δείχνει την αγάπη της για τα ζώα
Την ειυαίσθητη πλευρά της δείχνει για ακόμα μία φορά η Κατερίνα Στικούδησυμμετέχοντας σε μία φιλανθρωπική συναυλία. Αυτή τη φορά ο στόχος είναι η προστασία των τρετράποδων φίλων μας.

Συγκεκριμένα, εν όψη της παγκόσμιας ημέρας αδέσποτων ζώων το νεοσύστατο σωματείο ‘Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης ‘ διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης και το σώμα εθελοντών του Δήμου τo μεγαλύτερο νεανικό party της πόλης την Κυριακή 8/10/ 2017 στο Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης (Μιλήτου & Κορίνθου).

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα της Νεολαίας μας Κατερίνα Στικούδη ενώνει τη φωνή της με τους μοναδικούς Ζαν Μπατίστ , Deevibes & Dinamiss που θα βρίσκονται εκεί σε μια αφιλοκερδή συμμετοχή. Μια  pop βραδιά αφιερωμένη στους πιο αδύναμους τετράποδους φίλους μας που χρειάζονται στήριξη και φροντίδα.

Στόχος είναι η βραδιά αυτή να αποτελέσει αφενός ένα σημείο συνάντησης όπου θα ενωθούν οι φωνές όλων εκείνων των ευαισθητοποιημένων πολιτών που παλεύουν για την προστασία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς της πόλης και αφετέρου η προαιρετική οικονομική ενίσχυση η οποία θα διατεθεί αποκλειστικά για τη στείρωση, την φροντίδα τη σίτιση και περίθαλψη αδέσποτων ζώων συντροφιάς της πόλης μας.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Καπίνο δεν το βάζει κάτω
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Καπίνο δεν το βάζει κάτω
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ