2017-10-04 09:18:02
Φωτογραφία για Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: «Χρέωσα την κάρτα μου για την κράτηση και πλήρωσα το υπόλοιπο από την τσέπη μου»
«Χρέωσα την κάρτα μου για την κράτηση και πλήρωσα το υπόλοιπο από την τσέπη μου», διευκρίνησε ο Πάνος Καμμένος για το ταξίδι του στο Λονδίνο απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Ανδρέα λοβέρδου στη Βουλή. 

«Είπατε αλήθεια ή ψέματα την περασμένη Δευτέρα στην Ολομέλεια για τον τρόπο που πληρώσατε την δαπάνη σας;», τον ρώτησε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

«Είπα στην Βουλή ότι χρησιμοποίησα την ίδια κάρτα που πλήρωσε ο Παπαχρήστος την αγωγή και εν συνεχεία πλήρωσα από την τσέπη μου. Διαβάστε τα πρακτικά. Χρέωσα την κάρτα μου για την κράτηση και πλήρωσα το υπόλοιπο από την τσέπη μου. Το απαντώ αυτό σε εσάς γιατί ξέρετε και δεν διαβάζετε μόνο δημοσιεύματα. Διαβάστε τα πρακτικά και θα δείτε ότι δέσμευσα την κάρτα μου. Την τσέπη μου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Και πρόσθεσε: «Να πούμε και παρακάτω; Να σας κάνω κοινωνούς. Από το twitter προαναγγέλλεται ότι το Σαββατοκύριακο ετοιμάζεται επίθεση εναντίον του ανήλικου παιδιού μου, που θα φρίξουμε. Για να καταλάβετε τι σημαίνει κάποιοι να στοχοποιούν πολιτικούς για δικούς τους λόγους και όχι γιατί οι πολιτικοί καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα».

Από την πλευρά του κ. Λοβέρδος απάντησε: «Δεν διάβασα τα πρακτικά. Σας άκουσα. Ήμουν μέσα στην συνεδρίαση. Έγινα κοινωνός των δημοσιευμάτων. Αυτό το θέμα έφερα και πήρα την απάντηση από εσάς. Δέχομαι την απάντησή σας και το περιεχόμενό της θα το δούμε».

ΠΗΓΗ: http://arouraios.gr/2017/10/o-kammenos-gia-to-taksidi/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φθινοπωρινές εργασίες
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φθινοπωρινές εργασίες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ