2017-10-04 19:23:16
Φωτογραφία για Πενέλοπε Κρουζ: Η 43χρονη Λατίνα που ξεχειλίζει από θηλυκότητα [photos]
Η ομορφιά και το σεξ απίλ της διάσημης ισπανίδας ηθοποιού ξεχώριζε πάντα, ανάμεσα στις διάσημες αμερικανίδες σταρ του κινηματογράφου. Η ισπανικής καταγωγής Πενέλοπε Κρουζ, μια γυναίκα με έντονο μεσογειακό ταμπεραμέντο, γεννήθηκε στη Μαδρίτη στις 28 Απριλίου του 1974 και στα 43 της χρόνια είναι μια γυναίκα πλήρης και ισορροπημένη τόσο ως ηθοποιός όσο και ως γυναίκα.

Ακτινοβολώντας αυτοπεποίθηση σε κάθε της εμφάνιση, η μελαχρινή καλλονή βρήκε τον έρωτα και την ισορροπία στην προσωπική της ζωή στο πρόσωπο του Χαβιέ Μπαρδέμ, τον οποίο γνώρισε το 2007, στα γυρίσματα της ταινίας Vicky Cristina Barcelona σε σκηνοθεσία του Γούντι Άλεν.

Εκεί η Κρουζ υποδύθηκε τη Μαρία Έλενα, μια ψυχικά διαταραγμένη γυναίκα. Για την ερμηνεία της έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα και κέρδισε το Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου. Ήταν η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός που βραβεύτηκε με Όσκαρ.

Με τον Μπαρδέμ παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2010 και στις 22 Ιανουαρίου 2011 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Λίο Ενσίνας Μπαρδέμ. Στις 23 Ιουλίου 2013, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι, τη Λούνα, στη Μαδρίτη.

Πλέον, οι δυο τους συνδέονται ξανά κινηματογραφικά αφού είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της αστυνομικής δραματικής ταινίας «Loving Pablo».

Mε αφορμή την παρουσίαση της νέας της ταινίας, η Κρουζ πήγε στο 65o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαν Σεμπαστιάν, κάνοντας μια λαμπερή εμφάνιση μέσα σε τουαλέτα Atelier Versace.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ