2017-10-04 21:00:18
Φωτογραφία για Παραίτηση Τσακνή από την ΕΡΤ με αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλιστών.
Παρελθόν αποτελεί από τη ΕΡΤ ο συνθέτης Διονύσης Τσακνής ο οποίος παραιτήθηκε από την προεδρεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, μετά την παρουσίαση της νέας διοίκησης.

Ο ίδιος σε ανακοίνωσή του, αφήνει αιχμές κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως λέει κανείς δεν τον στήριξε όταν «ο εκπρόσωπος του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, άφησε αιχμές για το ήθος και την τιμιότητά μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης νωρίτερα, είχε ζητήσει να υπάρξει ενοποίηση της θέσης του προέδρου της ΕΡΤ με εκείνη του διευθύνοντος συμβούλου καταγγέλλοντας ουσιαστικά ότι υπό αυτές τις συνθήκες την τελευταία διετία επικράτησε στην δημόσια ραδιοτηλεόραση ρουσφετολογία και εξυπηρέτηση ημετέρων.

Από την πλευρά του ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς, με δήλωσή του, ευχαρίστησε τον Δ. Τσακνή για την προσφορά του, αποφεύγοντας να απαντήσει στις αιχμές που άφησε νωρίτερα ο συνθέτης.


«Θέλω να ευχαριστήσω τον Διονύση Τσακνή για την προσφορά του στην ΕΡΤ, από την πρώτη μέρα που βάλαμε τέλος στο "μαύρο". Οι διαφωνίες για την πορεία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης είναι θεμιτές.

Η ΕΡΤ θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου της και ενός μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Διονύση Τσακνή:

«Τόσο η Κυβέρνηση διά των Υπουργών της με επικεφαλής τον κ. Παπά, όσο και ο Σύριζα διά του γραμματέα του κυρίου Ρήγα, εγκατέστησαν και επισημοποίησαν στην χθεσινή φιέστα στην ΕΡΤ, τη νέα Διοίκηση, με επικεφαλής τον Π. Καλφαγιάννη. Δικαίωμά τους, αλλά, σε ό,τι με αφορά, κατά πως θα έλεγε και ο Μέγας Αλεξανδρινός, «τη εξαιρέσει εμού».

Μάταια θα περίμενε κανείς, μια στήριξη στο πρόσωπό μου, εκ μέρους των παριστάμενων αξιωματούχων, όταν ο εκπρόσωπος του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, άφησε αιχμές για το ήθος και την τιμιότητά μου.

Σφίγγω το χέρι στους εκατοντάδες εργαζόμενους της ΕΡΤ που πορευτήκαμε μαζί, και τους εύχομαι να πάρουν την τύχη της εταιρίας στα χέρια τους.

Διονύσης Τσακνής

Πρώην Πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ»
 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ