2017-10-04 22:00:15
Φωτογραφία για Αυτή η γυναικολόγος πιστεύει ότι είναι καλό να μη φοράμε εσώρουχα
Κάθε γυναίκα που είναι ειλικρινής με τον εαυτό της, θα παραδεχτεί ότι υπάρχουν φορές που πραγματικά δεν αντέχει να ζει μέσα στο εσώρουχό της. Γιατί, ναι, ενοχλεί κάποιες φορές το λάστιχο, συχνά φέρνει φαγούρα η σύνθεση κλπ κλπ.

Μήπως, λοιπόν, να σκεφτούμε σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνουμε... κομάντο, δηλαδή να μη φοράμε εσώρουχα; 

Μια γυναικολόγος μας απαντάει "ναι". 

Συγκεκριμένα, η Donnica Moore MD, μιλάει στο Health.com και λέει ξεκάθαρα ότι σίγουρα δεν είναι καλό να φοράμε συνέχεια εσώρουχα. 

Και αυτό γιατί, όπως εξηγεί, έτσι μένει συνέχεια εγκλωβισμένη η ευαίσθητη περιοχή μας, ενώ γενικά χρειάζεται αέρα όπως κάθε άλλο μέρος του σώματός μας. 

Η ζέστη και ο ιδρώτας που σχηματίζονται λόγω του εσωρούχου, αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης μυκητιάσεων, ειδικά σε όσες γυναίκες προτιμούν δαντελωτά εσώρουχα ή υφάσματα που δεν "αναπνέουν".

Έτσι, προτείνει να μη φοράμε εσώρουχα! Φυσικά, αναγνωρίζει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ρούχων, μπορεί να υπάρχουν κίνδυνοι με το να είμαστε κομάντο. 

Ειδικότερα, σχετικά με το τζιν, παραδέχεται ότι μπορεί λόγω του σκληρού υφάσματός του, να βοηθήσει στη δημιουργία "πυλών" για βακτήρια, αλλά και πάλι τονίζει ότι οι κίνδυνοι δεν είναι περισσότεροι από τα οφέλη.

Εσύ, τώρα, αν σκέφτεσαι αυτό το ενδεχόμενο, κάνε μια ερώτηση στο δικό σου γυναικολόγο και αν είναι θετικός, ξεκίνα σταδιακά, για να δεις αν νιώθεις άνετα κι αν σου αρέσει. Από τον ύπνο, για παράδειγμα, που φοράς φαρδιά ρούχα!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ