2017-10-06 19:57:13
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Σύζυγος αλεξιπτωτίστριας κατηγορείται για προσπάθεια δολοφονίας όταν το αλεξίπτωτο της δεν άνοιξε ποτέ!
Η Βρετανίδα αλεξιπτωτίστρια Victoria Cilliers δίσταζε να κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, καθώς ο καιρός δεν το επέτρεπε, ο σύζυγός της όμως την ενθάρρυνε να δοκιμάσει, σύμφωνα με τη Washington Post.

Ο καιρός σύντομα βελτιώθηκε και η Cilliers ετοιμάστηκε για την πτώση. Λίγα λεπτά μετά το άλμα της από το αεροσκάφος, το αλεξίπτωτό της απέτυχε να ανοίξει. Κατάφερε να το απομακρύνει από το σώμα της και να ανοίξει το δεύτερο αλεξίπτωτο, που όμως δεν λειτούργησε. Η Cilliers βρέθηκε να πέφτει με ταχύτητα από τα 4.000 πόδια, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο έδαφος νόμιζαν ότι θα τη βρουν νεκρή. Η Victoria ενέπνεε κανονικά, αλλά τα κόκκαλά της είχαν σπάσει.

Το δικαστήριο εξετάζει την υπόθεση, ισχυριζόμενο ότι για τις βλάβες του αλεξίπτωτου και την πιθανή προσπάθεια δολοφονίας της Victoria, ευθυνόταν ο σύζυγός της Emile Cilliers, κατηγορούμενος για ακόμα ένα περιστατικό με θύμα τη γυναίκα.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι ο 37χρονος Cilliers, λοχίας στο Σώμα Εκπαίδευσης του Βασιλικού Στρατού, αφαίρεσε μέρη του αλεξίπτωτου και εξοπλισμού της συζύγου του, με την ελπίδα εκείνη να πεθάνει κατά τη διάρκεια της πτώσης. Άνθρωποι από τον κύκλο του είπαν ότι ήθελε να χωρίσει τη Victoria και να αρχίσει νέα ζωή με μια γυναίκα που γνώρισε στη διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών Tinder.

O Cilliers αρνείται τις κατηγορίες και η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ