2017-10-07 00:00:09
Φωτογραφία για Φιλοξενείς φίλο στο σπίτι; Τι να κάνεις για να είναι το σπίτι σου στη… «πένα»
3 πράγματα αρκούν για να υποδεχτείς τα φιλαράκια στο σπίτι, με… ανοιχτές αγκάλες Ναι, έρχεται κάποια στιγμή στην φοιτητική ή… ενήλικη ζωή σου, που κάποιος φίλος θα θέλει να «κρασάρει» στο σπίτι σου ή που θα περάσει την βραδιά η κοπέλα σου στο σπίτι ή που στη… χειρότερη, θα έρθουν οι γονείς σου για μερικές ημέρες.

Και ειδικά, τώρα που όλο και κάποια γιορτή προκύπτει, κάποια αργία, είναι πολύ πιθανό να έχεις τέτοιου είδους επισκέψεις.

Και ενώ η «εργένικη» ζωή και ότι έρχεται πακέτο με αυτή (για π.χ. ένα ακατάστατο σπίτι), μπορεί να λειτουργεί για εσένα, όταν είσαι μόνος, αλλά όταν φιλοξενείς κάποιον είναι σοφό να φροντίσεις οι βασικοί χώροι του σπιτιού να είναι κάπως decent.

Ποιοι είναι αυτοί, και τι πρέπει να κάνεις, δες παρακάτω.

Κρεβατοκάμαρα

Είτε έχεις έξτρα δωμάτιο για φιλοξενούμενους, είτε όχι, ο χώρος που θα κοιμηθεί ο φιλοξενούμενος φρόντισε να είναι λίγο προσεγμένος. Άλλαξε τα σεντόνια και βάλε καθαρά, βγάλε ίσως κάποιο έξτρα μαξιλάρι και κάποιο cover up, αν κάνει κρύο.


Μπάνιο

Ε, εντάξει… Είναι σημαντικό να πλύνεις το μπάνιο, πριν έρθει κάποιος να μείνει στο σπίτι σου. Τουλάχιστον να κάνεις τα βασικά, δηλαδή να καθαρίσεις νιπτήρα, λεκάνη και μπανιέρα. Ακόμη πιο σούπερ θα ήταν να κάνεις και λίγο χώρο στο μπάνιο σου, για να αποθηκεύσει ο επισκέπτης σου μερικά από τα πράγματά του.

Κουζίνα

Για να νιώσει και λίγο… σαν άνθρωπος ο φιλοξενούμενος στο σπίτι σου, καλό είναι να νιώσει και άνετα στο σπίτι σου. Η κουζίνα η «καρδιά» του σπιτιού, οπότε φρόντισε να είναι περιποιημένη και το ψυγείο να έχει μέσα και κάτι φαγώσιμο. Όχι, delivery και αποφάγι από προχθές, αλλά φρέσκα φρούτα, ψωμί του τοστ, τέτοια πράγματα Κείμενο: Κέλλυ Νόβακ

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ