2017-10-07 11:00:07
Φωτογραφία για Mοντέλο δέχεται απειλές για βιασμό ύστερα από την εμφάνισή της με αξύριστα πόδια σε διαφήμιση
Η Arvida Byström, μοντέλο και φωτογράφος από τη Σουηδία, καταγγέλλει πως δέχεται απειλές για βιασμό, ύστερα από την εμφάνισή της σε μία διαφήμιση με αξύριστα πόδια.

Η 26χρονη συμμετείχε σε μία καμπάνια της Adidas για ένα brand αθλητικών παπουτσιών. Αφότου η διαφήμιση έκανε την εμφάνισή της στο Youtube, πριν από λίγες ημέρες, έλαβε δεκάδες υβριστικά μηνύματα.

Η Arvida Byström, η οποία έχει περισσότερους από 194.000 followers στο Instagram, είναι υπέρμαχος της απελευθέρωσης του γυναικείου σώματος και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της με αξύριστα πόδια και μασχάλες. Όπως ανέφερε συγκεκριμένα η Adidas, «αμφισβητεί τη θηλυκότητα και τα πρότυπα φύλου χρησιμοποιώντας τη λεγόμενη girly αισθητική». 

Σε μία ανάρτησή της στο Instagram, που συγκεντρώνει όλο και περισσότερη προσοχή, η 26χρονη σημειώνει πως την απείλησαν ακόμη και με βιασμό, με απευθείας μηνύματα που της έστειλαν στα social media.


«Η φωτογραφία μου από την καμπάνια για τα superstar της Adidas συγκέντρωσε πολλά άσχημα σχόλια την περασμένη εβδομάδα. Επειδή έχω ένα αρτιμελές, λευκό, cis* σώμα, με το μόνο μη συμβατικό χαρακτηριστικό να είναι λίγες τρίχες στα πόδια. Κυριολεκτικά, δέχομαι απειλές βιασμού στο inbox μου». Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς είναι να μην κατέχεις όλα αυτά τα προνόμια και να προσπαθείς να υπάρξεις στον κόσμο. Στέλνω αγάπη και προσπαθήστε να θυμάστε ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες εμπειρίες στη ζωή τους. Επίσης, ευχαριστώ για όλη την αγάπη, έλαβα πολύ και από αυτή», έγραψε.
grxpress
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ