2017-10-07 12:23:15
Φωτογραφία για Business travel: Ταξίδεψε πάντα με ενέργεια! 0
 Σε αυτήν την… παγκόσμια οικονομία που ζούμε, τα επαγγελματικά ταξίδια αποτελούν μέρος της καθημερινότητας εκατομμυρίων ανθρώπων! Και μπορεί όταν είσαι νέος η ιδέα μιας νέας πόλης ή χώρας και ενός εντυπωσιακού ξενοδοχείου να φαντάζει όνειρο, ωστόσο όσο περνούν τα χρόνια, σαν business traveller το πρώτο που σκέφτεσαι είναι πώς θα καταφέρεις να διατηρήσεις την ενέργειά σου σε κάθε ταξίδι!

Ιδού 5 έξυπνες συμβουλές για να τα καταφέρεις:

1. Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω!

Μπορεί να ακούγεται απλό, ωστόσο θα μείνεις έκπληκτος με το πόσο λίγοι άνθρωποι είναι επαρκώς ενυδατωμένοι όταν ταξιδεύουν και ειδικά με αεροπλάνο! Η υγρασία στην καμπίνα είναι πολύ χαμηλότερη από αυτήν που έχετε συνηθίσει σε καθημερινή βάση και είναι ένας από τους παράγοντες που μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση με ιδιαίτερα ενοχλητικά συμπτώματα όπως η κόπωση και ο πονοκέφαλος! Φρόντισε λοιπόν να πιεις ένα μπουκαλάκι νερό πριν την πτήση σου, ένα κατά τη διάρκεια και ένα μετά, για να περιορίσεις όσο το δυνατόν τις… παρενέργειες!


2. Δώσε ένα energy boost στον οργανισμό σου!

Χάρισε απλόχερα στον οργανισμό σου την τόνωση που χρειάζεται για να νιώθεις κάθε στιγμή του ταξιδιού σου ενέργεια και ευεξία! Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να προμηθευτείς ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής που θα γεμίσει τις μπαταρίες σου.

3. Φτιάξε πρόγραμμα!

Αν είσαι πρωτάρης του ταξιδιού και ξεκινάς τώρα την καριέρα σου, θα διαπιστώσεις σύντομα ότι ένα από τα αρνητικά κάθε επαγγελματικής αποστολής είναι ότι μπορεί να αποσυντονίσει την καθημερινή σου ρουτίνα. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να μην υιοθετήσεις μία τέτοια ρουτίνα, σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεσαι! Από τον πρώτο καφέ της ημέρας που έχεις συνηθίσει να πίνεις μια συγκεκριμένη ώρα, μέχρι ειδικές διατροφικές προτιμήσεις ή ανάγκες, αλλά και το καθημερινό σου πρόγραμμα γυμναστικής που σε αναζωογονεί… Μπορείς να τα κάνεις όλα!

4. Μην αλλάζεις διατροφικές συνήθειες

Μη χρησιμοποιείς τα επαγγελματικά ταξίδια σαν άλλωθη για τα κιλάκια που έβαλες το τελευταίο διάστημα! Φρόντισε να τηρείς παντού τις διατροφικές σου συνήθειες αλλά και το πρόγραμμα της προπόνησής σου. Πολλά ξενοδοχεία έχουν και γυμναστήριο στις εγκαταστάσεις τους, αλλά ακόμα κι αν δεν έχουν μπορείς εύκολα να βάλεις τα αθλητικά σου παπούτσια και να πας για ένα ελαφρύ τρέξιμο!

5. Κοιμήσου καλά!

Το να αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι πόλη ή χώρα, ζώνη ώρας, κλίμα, αλλά και κρεβάτι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα επηρεάσει και τον ύπνο σου. Και όπως είναι γνωστό ένας καλός και ξεκούραστος ύπνος είναι απαραίτητος τόσο για την καλή υγεία του οργανισμού σου όσο και για την απόδοσή σου. Φρόντισε λοιπόν να έχεις όσο το δυνατόν αυστηρά κριτήρια όσον αφορά στην επιλογή του ξενοδοχείου, να μην τρως πολύ και βαριά πολύ αργά το βράδυ και φυσικά προσπάθησε να κοιμάσαι ένα γεμάτο 8ωρο!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ