2017-10-07 16:43:34
Φωτογραφία για Καταδρομέας ετών 92
Ο Πάνος Καμμένος βράβευσε τον Ζήσιμο Μπράντη, τον γηραιότερο εν ζωή εθνοφύλακα.

Μια ζωή καταδρομέας, λένε όσοι αξιώθη­καν στη ζωή τους να φορέσουν τον πράσινο μπερέ, και αυτό επιβεβαιώνεται απόλυτα στην περίπτωση του Ζήσιμου , Μπράντη, ο οποίος μπορεί να υπερηφανεύεται ότι στα 92 του είναι ο γηραιότερος εν ζωή εθνοφύλακας!

Ο 92χρονος, που παρά τα χρόνια του παραμένει στην πρώτη γραμμή, ήταν εκείνος που υποδέχτηκε στη Ρόδο τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί τη διακλαδική άσκηση «Παρμενίων 2017».

Το «πι» στο οποίο στηρίζεται δεν τον εμπο­δίζει να έχει ακόμη καρδιά λιονταριού, όπως φαίνεται και από όσα είπε στον υπουρ­γό: «Το 1974 ήμουν σε ένα πολυβολείο και περίμενα, αλλά δυστυχώς δεν πέρασε απέναντι κανένας Τούρκος. Όσο είμαι εγώ εδώ δεν πρόκειται να πε­ράσει κανείς»!

Ο Πάνος Καμμένος, που βράβευσε τον Ζήσιμο Μπράντη για την προσφορά του, τόνισε: «Χαίρομαι ακόμα περισσότερο, δι­ότι παρακολουθώ όλες αυτές τις ημέρες όχι μόνο την ενεργή συμμετοχή όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη μεγαλύτερη εθνική μας άσκηση, αλλά και την αναβαθμισμένη συμμετοχή της Εθνοφυλακής μας... Ζωντανό παρά­δειγμα είναι ο 92χρονος καταδρομέας μας, που βρίσκεται σήμερα στην πρώτη γραμμή παρακολούθησης της άσκησης». 


Ο αειθαλής καταδρομέας δείχνει αποφασισμένος να παραμείνει στις επάλ­ξεις της Εθνοφυλακής, που αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο στις ακριτικές περιοχές με συνεισφορά η οποία δεν περιορίζεται μόνο στην άμυνα της χώρας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΑΛΑ[email protected]

(ESPRESSO-07/10/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ο Καμμένος στην ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017» στη Ρόδο. Τι δήλωσε για την συμμετοχή των Εθνοφυλάκων στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ