2017-10-07 21:36:21
Φωτογραφία για Το ''στρίμωγμα'' στον Στρατηγό Καμπά από τους Α/ΓΕΣ και Δκτη 1ης Στρατιάς
Του Ηλία Προύφα

Τον ''στρίμωξαν'' στη μέση το Δκτη του Δ'ΣΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και ο  συμμαθητής του Δκτης 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. 

Ήταν τη στιγμή μετά τη λιτή δεξίωση όταν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του για να μεταβεί μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Αποστολάκη στο ελικοδρόμιο του παρατηρητηρίου για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Εκείνη την ώρα σήμανε ''συναγερμός'' και άπαντες, αρχηγοί και στρατηγοί έτρεχαν να επιβιβιβασθούν σε αυτοκίνητα για να ξεπροβοδίσουν τον Υπουργό. Μέσα στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε ο Αρχηγός και οι δύο συμμαθητές στρατηγοί επιβιβάστηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον οικοδεσπότη Δκτη του Δ'ΣΣ να στριμώνεται στη μέση. Όπως έδειξαν όμως τα πράγματα ο Στρατηγός Καμπάς δε ''μάσησε'' από το στρίμωγμα αφού επέστρεψε χαμογελαστός στο παρατηρητήριο από το ελικοδρόμιο.

Αυτός που γλίτωσε το Αρχηγικό και Στραταρχικό στρίμωγμα ήταν ο Δκτης του Γ'ΣΣ Αντιστράτηγος Δημ. Μπίκος, ο οποίος επιβιβάστηκε στο δικό του αυτοκίνητο και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να ετοιμάσει τα της υποδοχής του θωρηκτού Αβέρωφ!
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έξι μικρές ιστορίες ζωής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έξι μικρές ιστορίες ζωής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ