2017-10-09 18:26:56
Φωτογραφία για Κρήτη:“Παγωμένη” η τοπική κοινωνία της Σητείας από τη στυγερή δολοφονία του καρδιολόγου
“Παγωμένη” εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία της... Σητείας από τη στυγερή δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη από τον εραστή της συζύγου του κατόπιν σχεδίου που είχαν καταστρώσει από κοινού με την ίδια.

Η Βουλγάρα σύζυγος του καρδιολόγου που σχεδίασε τη δολοφονία του μαζί με τον εραστή της

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι σε μία κλειστή κοινωνία, όπως είναι αυτή της Σητείας, θα μπορούσε να συμβεί ένα τέτοιο αποτρόπαιο γεγονός, με έναν άνθρωπο να δολοφονείται εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου.

Σοκαρισμένοι είναι και οι κυνηγοί, οι οποίοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, με τις μαρτυρίες τους να είναι καθοριστικές στην εξιχνίαση της υπόθεσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, προτού προλάβει ο δράστης να διαφύγει από το νησί.

Την ίδια ώρα τα στοιχεία της δικογραφίας που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το σχέδιο που υπήρχε μεταξύ των δύο εραστών, τα κίνητρα της δολοφονίας, αλλά και τις υποψίες του άτυχου γιατρού, πριν φύγει από τη ζωή συνθέτουν το σενάριο αστυνομικής ταινίας, η οποία αφήνει άφωνο κάθε θεατή!


Η οργή των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για τους δράστες του στυγερού εγκλήματος και ιδιαίτερα για την αλλοδαπή σύζυγο του καρδιολόγου είναι μεγάλη, γι’ αυτό και κανείς δικηγόρος μέχρι τώρα δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να αναλάβει την υπεράσπιση τους.

Ωστόσο όπως προβλέπεται από το νόμο, το δικαστήριο αναμένεται να ορίσει έναν δικηγόρο στους δύο κατηγορουμένους προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η αμύθητη περιουσία του 62χρονου ήταν το βασικό κίνητρο για να σχεδιάσουν οι δύο δράστες τη δολοφονία του σε συνδυασμό και με την επιθυμία τους να ζήσουν τον έρωτα τους.

Το σατανικό ζευγάρι τα είχε σχεδιάσει όλα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Ο 37χρονος αστυνομικός ήρθε αεροπορικώς στην Κρήτη, πριν μία βδομάδα περίπου, προκειμένου να δολοφονήσει τον γιατρό και στη συνέχεια να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Είχε ενημερωθεί εκτενώς από την 38χρονη για το δρομολόγιο που ακολουθούσε κάθε Σάββατο πρωί και χθες αποφάσισε να του στήσει το… καρτέρι θανάτου.

Πήρε την καραμπίνα του και πήγε στα Πιλαλήματα του Κουτσουρά Σητείας περιμένοντας να περάσει ο γιατρός. Μάλιστα, μέχρι να φανεί το αυτοκίνητό του ο 37χρονος υποδύθηκε τον κυνηγό.

Μόλις είδε το όχημα άνοιξε πυρ εναντίον του και το ακινητοποίησε ενώ μόλις βγήκε ο καρδιολόγος από το αυτοκίνητο τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, τρεις στην πλάτη και μία στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος Βούλγαρος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ η 38χρονη σύζυγος του γιατρού για συνέργεια στη δολοφονία και αναμένεται να απολογηθούν μεθαύριο Τετάρτη.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ