2017-10-09 19:21:01
Φωτογραφία για Αυτός ο πασίγνωστος πολιτικός ντύθηκε ξανά γαμπρός και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι
Γαμπρός για τέταρτη φορά ντύθηκε ο συγκεκριμένος πολιτικός το περασμένο σαββατοκύριακο στο Μαρόκο όπου έχει επιλέξει να ζει τα τελευταία χρόνια.

... Και δεν είναι άλλος από τον Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Μυριάμ Λαουφίρ στο Μαρόκο. Την είδηση του τέταρτου γάμου του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, επιβεβαίωσε άτομο από το περιβάλλον του στην εφημερίδα Le Parisien. «Ναι, παντρεύτηκε με την Μυριάμ, την σύντροφο του με την οποία επισημοποίησε την σχέση του το 2013, παντρεύτηκαν στο Μαρακές», δήλωσε.

Ο Στρος Καν που έχει αποσυρθεί από τον πολιτικό βίο εξαιτίας σεξουαλικών σκανδάλων στα οποία εμπλέχτηκε το όνομα του, την περασμένη Τρίτη προκάλεσε αίσθηση με ομιλία του στην οποία απέδωσε φόρο τιμής στην πρώην υπουργό Νικόλ Μπρικ, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Στην τελετή παραβρέθηκε και ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, στον οποίο ο Στρος-Καν φέρεται να είπε πως «η αριστερά με την δεξιά είναι απαραίτητες στην πολιτική ζωή του τόπου».


Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ντομινίκ Στρος Καν με τον Εμανουέλ Μακρόν έχουν έρθει πολύ κοντά, καθώς μοιράζονται το ίδιο «κοινωνικό-φιλελεύθερο» πρόγραμμα. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ενδεχομένως να υπάρχει μεταξύ τους ενός είδους συνεργασία, καθώς πολλοί πρώην συνεργάτες του Στρος Καν, βρίσκονται σήμερα στο πλευρό του Εμανουέλ Μακρόν. Συγκλίνουσες πηγές αναφέρουν ότι οι δυο πολιτικοί συναντήθηκαν επανειλημμένα αλλά με διακριτικό τρόπο, κατά την διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής εκστρατείας για την ανάδειξη νέου προέδρου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το «Celebrity Rouk Zouk» επιστρέφει!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το «Celebrity Rouk Zouk» επιστρέφει!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ