2017-10-10 09:35:54
Φωτογραφία για « Έτσι Πολεμούσαμε… » η έκθεση φωτογραφίας από την 88 ΣΔΙ που σε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και σε συγκινεί! (βίντεο-φωτο)
Μια πραγματικά μοναδική επετειακή έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει η 88 Στρατιωτική Διοίκηση «Λήμνου», όπου χθες 8 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της στα πλαίσια του εορτασμού της απελευθέρωσης της Λήμνου.

Μια έκθεση, που ο κάθε απλός πολίτης που θα την επισκεφτεί σίγουρα θα συγκινηθεί, μιας και τα εκθέματα σε γυρίζουν πίσω στα χρόνια της απελευθέρωσης της Λήμνου, του Βαλκανικού Πολέμου και τον αγώνα του Έθνους μας, μια έκθεση που παρουσιάζει τα γεγονότα των εποχών εκείνων που ενδεχομένως δεν έχουν τονισθεί όσο θα έπρεπε.

Η Επετειακή Έκθεση Φωτογραφίας στον χώρο τέχνης «ΑΠΟΘΗΚΗ» στο παλαιό λιμανάκι της Μύρινας, θα συνεχιστεί έως και τις  29 Οκτωβρίου και αξίζει να την επισκεφτείτε, θα λειτουργεί καθημερινά 10.00 με 13.00 και 19.00 με 21.00.

Κείμενο-φωτογραφίες -βίντεο Νατάσα Ταραράκη

ΠΗΓΗ: http://www.limnosreport.gr/limnos/120489/etsi-polemousame-i-ekthesi-fotografias-apo-tin-88-sdi-pou-se-taxidevi-piso-sto-chrono-ke-se-sygkini-vinteo-foto/
kranos
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ