2017-10-10 22:00:00
Φωτογραφία για Πώς βρέθηκε το σώμα του Παντελίδη στη θέση του συνοδηγού; - Τι αναφέρει το πόρισμα
Το φως της δημοσιότητας είδε το πόρισμα του διορισμένου εμπειρογνώμονα σχετικά με το ποιος ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ στο δυστύχημα Παντελίδη το οποίο αναφέρει πως ο τραγουδιστής ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και όχι μία από τις δύο κοπέλες που επίσης ήταν μέσα στο όχημα κατά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Στο πόρισμα εξηγείται μάλιστα και ο λόγος που δεν θα μπορούσε ο Παντελίδης να ήταν στη θέση του συνοδηγού καθώς και πως το σώμα του βρέθηκε εκεί, παρόλο που ήταν σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα ο οδηγός.

«Όλοι οι επιβαίνοντες σε ένα αυτοκίνητο το οποίο συγκρούεται με αυτόν τον τρόπο, εφόσον δεν είναι δεμένοι με ζώνες ασφαλείας θα πεταχτούν στη δεξιά μεριά του οχήματος, όπως και συνέβη. Ο θανών όταν τον χτυπά η σιδερένια δοκός έχει την πλάτη του στην πόρτα της δεξιάς πλευράς του οχήματος και μάλιστα παράλληλα με αυτή. Η στάση αυτή δεν θα ήταν δυνατή εάν καθόταν στη θέση του συνοδηγού, διότι δεν υπάρχει τρόπος σε ένα αυτοκίνητο που δεν περιστραφεί γύρο από τον κάθετο άξονά του, όπως στο δυστύχημα αυτό, ο δεξιά καθήμενος να στρίψει και να βρεθεί με την πλάτη στη δεξιά πόρτα».
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ