2017-10-11 17:03:17
Φωτογραφία για Τον συνέλαβαν γιατί προειδοποιούσε τον κόσμο για την άφιξη των εξωγήινων το 2018!
Σε μια αποκαλυπτική «προφητεία», πνιγμένη στο αλκοόλ, ένας μεθυσμένος κήρυκας έχει κάτι να μας πει κάτι ακραίο. Τόσο ακραίο που ανάγκασε την αστυνομία του Γουαϊόμινγκ να τον συλλάβει, μιας και ο παρακάτω εικονιζόμενος που ακούει στο όνομα Bryant Johnson ισχυριζόταν πως είχε έρθει από το… 2048 για να ειδοποιήσει τους γήινους του παρελθόντος για την εξωγήινη έλευση του 2018.

«Οι εξωγήινοι έρχονται του χρόνου και πρέπει να φύγουμε όσο το δυνατόν συντομότερα», έλεγε στους εμβρόντητους αστυνομικούς. Ζητούσε μάλιστα επιτακτικά να συναντηθεί με τον «πρόεδρο της πόλης». Όσο για τη σούρα του, είπε πως τον μέθυσαν οι εξωγήινοι το μακρινό 2048, ώστε να μπορεί να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο.

Το ταξίδι δεν πήγε βέβαια ως όφειλε, μιας και στο μέλλον οι ανθρώπινες συγκοινωνίες θα έχουν όπως φαίνεται τα προβληματάκια τους, κι έτσι κατέφτασε στο 2017 και όχι στο 2018 που ήθελε.

Ήταν ωστόσο η δημόσια μέθη που τον έφερε στο κρατητήριο και όχι οι κορώνες του για το ζοφερό μέλλον. Τον αμόλησαν ελεύθερο όμως, καθώς δεν αποτελούσε κίνδυνο για κανέναν…
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ