2017-10-12 13:00:27
Φωτογραφία για Όταν η Πενέλοπε Κρουζ βγήκε εκτός εαυτού με ερώτηση δημοσιογράφου
«Τι στο διάολο; Αρνούμαι να απαντήσω σε αυτή την τρέλα».

Την ενόχλησή της για μία συγκεκριμένη ερώτηση που της κάνουν οι δημοσιογράφοι εξέφρασε η Penelope Cruz, κατά τη διάρκεια της τελευταίας της συνέντευξης.

Η 43χρονη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Interview μαζί με την Gwyneth Paltrow και, όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα της ηλικίας και της σχέσης του με τον χρόνο που περνά, ξέσπασε.

«Οι δημοσιογράφοι με ρωτούν από τότε που ήμουν 22 αν φοβάμαι να γεράσω… Αυτή είναι μια άκυρη ερώτηση για ένα 22χρονο κορίτσι, πόσο μάλλον για μια γυναίκα 43 χρονών! Αρνούμαι να απαντήσω μόνο και μόνο για να σταθώ ενάντια σε αυτή την τρέλα!», ανέφερε η Penelope και συνέχισε: «ρωτούν τις ηθοποιούς πως αισθάνονται που μεγαλώνουν. Τι στο δι@ολο; Δε θα δώσω ούτε δύο λεπτά για σε αυτή την ερώτηση. Δεν αξίζει!».

Τονίζοντας πως είναι ανούσιο να μιλάς για την ηλικία σου, η ηθοποιός κατέληξε, λέγοντας «για όνομα του Θεού! Έχουμε 2017. Γιατί οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να μιλούν ακόμα γι’ αυτό; Είναι τρελό. Αυτή η αίσθηση έγινε πιο δυνατή μέσα μου από τότε που έκανα παιδιά»

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ