2017-10-12 16:00:43
Φωτογραφία για Το ξέσπασμα του Γουάνσταϊν στους φωτογράφους: «Όλοι κάνουμε λάθη, πρέπει να βοηθηθώ»
Ο διάσημος παραγωγός φεύγοντας από το σπίτι της κόρης του μίλησε στους παπαράτσι που έχουν γίνει η «σκιά» του: «Δεν είμαι καλά, ελπίζω σε μία δεύτερη ευκαιρία» – Όλοι ήξεραν στο Χόλιγουντ για τα καμώματά του, αλλά συγκάλυπταν την υπόθεση κάνοντας… πλάκα

Το σπίτι της κόρης του επισκέφθηκε ο Χάρβεϊ Γουάνσταϊν πριν φύγει από το Λος Άντζελες για την Αριζόνα όπου θα νοσηλευθεί σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ. Ο 65χρονος διάσημος παραγωγός του Χόλιγουντ πριν ταξιδέψει με ιδιωτικό τζετ στο κέντρο «The Meadows» στο οποίο έχουν νοσηλευτεί κατά καιρούς αρκετοί διάσημοι, ανάμεσά τους και ο Τάιγκερ Γουντς, συνάντησε την κόρη του το απόγευμα της Τετάρτης. Μιλώντας σε φωτογράφους που επιζητούν μία του δήλωση από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο ο Γουάνσταϊν ξέσπασε λέγοντας: «Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ, πρέπει να βοηθηθώ».

«Όλοι κάνουμε λάθη», είπε στη συνέχεια ο διάσημος παραγωγός ζητώντας μια «δεύτερη ευκαιρία» ενώ απευθυνόμενους προς τους παπαράτσι στους οποίους ζητούσε να μην το ακολουθούν, είπε: «Παιδιά, πάντα υπήρξα πιστός σε εσάς, όχι σαν αυτούς τους γ… μαλ… που σας φέρονται σαν σκουπίδια. Ήμουν πάντα το καλό παιδί».


 Κρυφό μυστικό

Ακόμη και οι… πέτρες ήξεραν στο Χόλιγουντ για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν σε βάρος πολλών ηθοποιών. Ήταν κρυφό μυστικό ότι ο ο πιο ισχυρός άντρας του Χόλιγουντ άπλωνε επικίνδυνα τα χέρια του σε γυναικεία κορμιά, ωστόσο, όπως επισημαίνει το αμερικανικό δίκτυο CNN, οι ηθοποιοί συγκάλυπταν την υπόθεση και πολλές φορές έκαναν και αστειάκια μεταξύ τους.

Προτού σπάσει ο άτυπος νόμος σιωπής του Χόλιγουντ, ο Χάρβεϊ είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης σε πηγαδάκια ηθοποιών και παραγωγών, οι οποίοι πολλές φορές έκαναν πλάκα με τα ντροπιαστικά καμώματά του.

Το 2013, ο ηθοποιός και ο δημιουργός της σειράς «Family Guy», Seth MacFarlane, είχε πει χαριτολογώντας για τον Γουάινσταϊν, κατά την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Oscar.

«Συγχαρητήρια», δήλωσε ο MacFarlane ενώ δίπλα του έχει την ηθοποιό Emma Stone ενώ ανακοίνωνε τις υποψήφιες για το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού. «Εσείς οι πέντε κυρίες δεν χρειάζεται πλέον να προσποιείστε ότι έλκεστε από τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν».

Σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «30 Rock», μία ηθοποιός έριξε τα… βέλη της στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Σε μια σκηνή που απεικονίζει τους Jenna Maroney και Tracy Jordan, η Αμερικανίδα ηθοποιός εξηγεί ότι δεν φοβάται κανέναν στο Χόλιγουντ, κι ότι απέρριψε το σεξ με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις… από τις συνολικά πέντε.

Η Jenna έκανε άλλη μια αναφορά στον Γουάινσταϊν, αυτή τη φορά όμως αναφέρθηκε στους πρώην.

«Ξέρω πως οι πρώην εραστές μπορεί να σας κρατήσουν πολύ καιρό ερωμένες από την ώρα που φύγουν».

Το δίκτυο «Hollywood Reporter» είχε δημοσιεύσει μία ιστορία το 2011 αναφερόμενο στην κωμική σειρά «Entourage». Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο «Harvey Weingard», τον οποίο υποδυόταν ο Maury Chaykin, ηθοποιός που δεν ήταν αρεστός στον Γουάινσταϊν.

Ένας από τους ηθοποιούς της σειράς, ο Κέβιν Κόνολι είχε βρεθεί κάποια στιγμή τετ α τετ με τον  Γουάινσταϊν. «Είμαι σε ένα πάρτι. Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν με πλησίασε για να μου πει ότι οι παραγωγοί μου είναι νεκροί. Πείτε τους πως, εάν αναφέρουν ποτέ ξανά το όνομά μου, είναι νεκροί»… Λίγες ημέρες αργότερα ο βασιλιάς του Χόλιγουντ είχε επικοινωνήσει με τον παραγωγό της σειράς για να του πει ότι ήταν απολαυστική.
grxpress
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ