2017-10-12 17:20:47
Φωτογραφία για Αποθέωση του συλληφθέντα χουλιγκάνου και νέος ξυλοδαρμός στον Πειραιά - Αυτή τη φορά έδειραν εργάτη
Μέσα σε αποθέωση και συνθήματα, ο 20χρονος οπαδός του Ολυμπιακού πήρε προθεσμία για αύριο ώστε να απολογηθεί, την ώρα που έξω από τα δικαστήρια, οι υποστηρικτές του πλάκωναν στο ξύλο έναν… εργάτη!

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (12/10) στο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι δεν υπάρχει καμία σωτηρία με τους ανεγκέφαλους και τους αρρώστους των γηπέδων!

Ο 20χρονος οπαδός του Ολυμπιακού που συνελήφθη την Τετάρτη για τον ανηλεή ξυλοδαρμό του οπαδού του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς της Εθνικής με το Γιβραλτάρ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά, απ’ όπου και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο ανακριτή. Από εκεί πήρε τελικά προθεσμία για αύριο Παρασκευή προκειμένου να απολογηθεί για δύο βαρύτατα αδικήματα: αυτό της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης (κακουργηματικού χαρακτήρα) βάσει των επιβαρυντικών διατάξεων του αθλητικού νόμου περί βίας.


Το εκπληκτικό, ωστόσο, είναι, ότι στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά υπήρχε πλήθος κόσμου, που βρέθηκε εκεί για να τον υποστηρίξει! Άλλωστε, μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού υπήρχε από χθες κινητοποίηση, με ανακοινώσεις στα social media για συγκέντρωση στα δικαστήρια Πειραιά!

Ο 20χρονος (ήρωας για του ομοϊδεάτες του) κυριολεκτικά αποθεώθηκε, τόσο κατά την είσοδό του στον εισαγγελέα με τις χειροπέδες, όσο και κατά την έξοδό του, με τους υπόλοιπους οπαδούς να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του συνοδευόμενο με το… «…. ψυχάρα Ολυμπιακάρα»!

Όμως το αδιανόητο είναι πως υπήρξε και νέο κρούσμα απίστευτης βίας σε βάρος ενός… εργάτη!

Στο δικαστικό μέγαρο του Πειραιά υπήρχε ένα συνεργείο το οποίο έκανε εργασίες στο ασανσέρ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας νεαρός από το συνεργείο βγήκε κάποια στιγμή έξω για να μεταφέρει κάτι στο αυτοκίνητο και κατά λάθος… ακούμπησε κάποιον από τους οπαδούς!

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Ο οπαδός τότε γυρίζει και του λέει: «Πιο κει ρε βρωμιάρη»!

Ο εργάτης φέρεται να του απάντησε κάτι που εξόργισε τους οπαδούς που βρίσκονταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να πέσουν αρκετοί πάνω του, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα, με γροθιές και κλωτσιές!

Πρέπει απαραιτήτως να αναφερθεί, ότι στο σημείο βρίσκονταν και αστυνομικοί! Σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων των εργατών, τα όργανα της τάξης απλώς… κοιτάγανε, δίχως να παρεμβαίνουν!

Να σημειωθεί ότι το θύμα του ξυλοδαρμού πήγε αργότερα στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση.

πηγή: www.sdna.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ