2017-10-12 18:46:19
Φωτογραφία για Έκανε τηλεφώνημα για βόμβα για να μην πληρώσει ...
Με ένα παράξενο σχέδιο επιχείρησε ένας 40χρονος να αποφύγει να πληρώσει τον... λογαριασμό, σε εστιατόριο στο Πίτσμπεργκ των Ηνωμένων Πολιτειών, ωστόσο τελικώς συνελήφθη από τις αρχές.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο Μπέρι Κλάπερτον, κάτοικος της πόλης, πραγματοποίησε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα σε γειτονικό κατάστημα, ευελπιστώντας να δημιουργήσει αναστάτωση.

Βάσει μαρτυριών που επικαλούνται ο τοπικός Τύπος και το Associated Press, ο 40χρονος προσπάθησε επανειλημμένα να φύγει από το εστιατόριο, δίχως να πληρώσει.

Μάλιστα, η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο από τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου Primanti Brothers, ενώ τελικώς ένας άλλος πελάτης προθυμοποιήθηκε να πληρώσει για το γεύμα του 40χρονου, προκειμένου να λήξει το περιστατικό.

Ωστόσο, στο μεταξύ ο άνδρας -όπως παραδέχτηκε αργότερα- έκανε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας σε γειτονικό μαγαζί,.

Ακούγοντας τους αστυνομικούς να συζητούν για την απειλή για εκρηκτικό μηχανισμό, ο 40χρονος τράπηκε σε φυγή, «μαρτυρώντας» έτσι πως εμπλέκεται στην υπόθεση.

Μετά από μια μικρή καταδίωξη στους γύρω δρόμους, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο, ο οποίος ομολόγησε το σχέδιό του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ