2017-10-13 00:00:20
Φωτογραφία για Το Μυστικό πίσω από τα Παιχνίδια Ομορφιάς των Kardashians
Το μακιγιάζ κρύβει ή τονίζει, και με κάθε τρόπο, μας μεταμορφώνει. Είναι η εφικτή πολυτέλεια και ένα πολύ καλό επιχειρηματικό στοίχημα για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Ταιριάζει σε όλες ασχέτως του ποια είναι η υπόλοιπη γκαρνταρόμπα της εκάστοτε καταναλώτριας.

Οι αδερφές Kardashians το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και όλες οι σειρές μακιγιάζ που πλασάρουν έχει σαν σκοπό να μας κάνει να μοιάζουμε με αυτές. 

Και το κάνουν με μεγάλη τους ευχαρίστηση με σκοπό να πουλήσουν. 

Δημιουργώντας μια τεράστια αυτοκρατορία πολλών εκατομμυρίων και με στρατιές κομμωτών, makeup artists, δερματολόγων οι οποίοι με τη σειρά τους δημιουργούν σειρές προϊόντων και άπειρες συνεργασίες.

Σε μόλις 18 μήνες οι makeup σειρές της Kim και της Kylie έχουν πραγματοποιήσει πωλήσεις της τάξεως των 420 εκ. δολαρίων.

Για όλες σχεδόν τις Kardashians η «ομορφιά» ήταν το ισχυρό νόμισμα τους και το εκμεταλλεύτηκαν με κάθε τρόπο σταδιοδρομώντας με αυτό. Τα χρήματα τους αυτά αν είσαι παρατηρητικός μπορείς να υποθέσεις τι τα κάνουν. Αν κοιτάξεις πίσω πως ήταν η μύτη της Kim χωρίς το contouring ή τα χείλη της Kylie πριν τις ενέσεις Juvederm καταλαβαίνεις τον φαύλο κύκλο της πορείας του χρήματος.


Αν αναλογιστείς κάποια από αυτά η μαγεία της αυτοκρατορίας τους διαλύεται και εύκολα συμπεραίνεις το πως μπορούν και είναι πανταχού παρούσες χωρίς ουσιαστικά να έχουν κάνει κάτι που να αξίζει όλον αυτό τον ντόρο. Πέραν της παραβίασης κανόνων που υποτίθεται ότι διέπουν την ιδιωτική και δημόσια ζωή. Κι όλα αυτά γιατί πάντα το ζητούμενο ήταν και είναι πως θα πουλήσουν.

Εμείς όμως θα πρέπει να αναλογιστούμε τι πραγματικά περιμένουμε να κάνουν για μας αυτά τα «μαγικά» προϊόντα τους;

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ