2017-10-13 10:00:04
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ό,τι έγινε στη χθεσινή συνάντηση της νέας διοίκησης του Έψιλον με τους αρχισυντάκτες...
Ευχάριστα είναι τα νέα για τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή! Είναι γνωστό πως ο Ιβάν Σαββίδης κατέχει αυτή τη στιγμή το 51% του καναλιού , ενώ το υπόλοιπο 49% εκκρεμεί να κατοχυρωθεί το προσεχές διάστημα. Χθες, η νέα διοίκηση (με επικεφαλής τον Εντ Χόλ) κάλεσε στο γραφείο της όλους τους αρχισυντάκτες των εκπομπών του Έψιλον για να ενημερωθούν για τα σχέδια της.

Αυτό που ανακοινώθηκε είναι πως δεν θα πραγματοποιηθεί καμία απόλυση και για αυτό ακριβώς το λόγο δεν διατρέχει και κάποιος φόβος ανησυχίας. Αναφέρθηκε πως ο Ιβάν Σαββίδης αγαπά πολύ την Ελλάδα και τους κατοίκους της και δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν. Το πρόγραμμα θα συνεχίσει μέχρι και τον Δεκέμβριο χωρίς αλλαγές (παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται), ενώ από τη νέα χρονιά θα δούμε τις πρώτες αλλαγές.

Σημαντικές άμεσες αλλαγές στη φυσιογνωμία του προγράμματος δεν θα δούμε. Μην περιμένετε μ μαζικό κόψιμο εκπομπών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα πραγματοποιηθούν κάποιες αλλαγές.


Ο Ιβάν Σαββίδης και οι άνθρωποι του δεν επιθυμούν να κάνουν τηλεοπτικό "πρωταθλητισμό" από την πρώτη κιόλας μέρα, δηλαδή στόχος είναι η  σταδιακή άνοδος της τηλεθέασης.

Ακόμη, έγινε σαφές πως η πόρτα των νέων στελεχών είναι και θα είναι ανοιχτή για όλους και πως ο καθένας θα μπορεί άμεσα να εκφράζει τον προβληματισμό του,την επιθυμία του ή το παράπονο του. Τέλος, ξεκαθαρίστηκε πως από τον Ιανουάριο δεν θα υπάρχουν οι γνωστές εμπορικές τοποθετήσεις στα προγράμματα του σταθμού, οι οποίες μπορεί να έφερναν χρήματα στα ταμεία, όμως έριχναν σημαντικά το μέσο όρο της τηλεθέασης. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ