2017-10-14 19:11:01
Φωτογραφία για Η Apple εργάζεται για να βρει λύση για την εφαρμογή GarageBand στο iOS 11
Πολλοί χρήστες του GarageBand παρατήρησαν ότι μετά την εγκατάσταση του iOS 11, δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν την εφαρμογή, σύμφωνα με μια σελίδα υποστήριξης στην ιστοσελίδα της Apple, η εταιρεία «γνωρίζει το θέμα και διερευνά λύσεις». Αυτό είναι μόνο το τελευταίο σε μια σειρά από πολλά σφάλματα Η Apple προσπάθησε να αντιμετωπίσει την επόμενη έκδοση του iOS 11, συμπεριλαμβανομένων των απτικών προβλημάτων με το iPhone 7 και τους θρυμματισμένους θορύβους που προέρχονται από τα ακουστικά κατά τις κλήσεις στο iPhone 8.

Όπως όλα τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες μετά την ενημέρωση, αυτό δεν επηρεάζει όλους. Ωστόσο, εάν είστε ένα από τα άτομα που αγωνίζονται να ανοίξουν το GarageBand στη συσκευή σας, η Apple προτείνει να απενεργοποιήσετε το iCloud για το GarageBand ως προσωρινή λύση:

Εκκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις για iOS. Πατήστε το banner αναγνωριστικού σας Apple . Πατήστε iCloud . Κάτω από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν το iCloud , απενεργοποιήστε τον διακόπτη ενεργοποίησης / απενεργοποίησης δίπλα στο GarageBand.

 Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε πρόσβαση σε τραγούδια του GarageBand που έχετε αποθηκεύσει στο iCloud Drive. Δεν θα διαγραφούν ή τίποτα - θα εξακολουθούν να είναι εκεί όταν αλλάξετε το iCloud - αλλά δεν θα μπορείτε να εργαστείτε σε αυτά μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα. Τα νέα τραγούδια που δημιουργείτε θα αποθηκευτούν στη μητρική μνήμη της συσκευής σας. Το GarageBand είναι δωρεάν στο App Store,Εδώ
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ