2017-10-14 23:02:13
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αντεπίθεση από την Νέα Σμύρνη
Τέσσερα ματς χωρίς νίκη για τον Ολυμπιακό ήταν αρκετά. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώριζαν ότι στη Νέα Σμύρνη έπαιζαν πολλά περισσότερα από μια απλή νίκη. Η ομάδα του Τάκη Λεονή ήθελε από την Πλατεία να κάνει restart στην χρονιά και να δείξει ξανά το πραγματικό του πρόσωπο. Και το έκανε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Με τον Φορτούνη ηγέτη, τον Ανσαρριφάρντ σκόρερ, και τον Σισέ βράχο πίσω έβαλε τις βάσεις για να περάσει ένα εύκολο βράδυ. Και η αλήθεια είναι πως το είχε καταφέρει με το 3-1, αλλά κάπου εκεί χαλάρωσε και παραλίγο να το πληρώσει με τον Πανιώνιο σε δύο λεπτά να το κάνει 3-3.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε νωρίς στο 3΄ όταν σε μια ακίνδυνη φάση ο Φιγκέιρας προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Προτό αλλά δεν έβαλε δύναμη με αποτέλεσμα ο Σπιριντόνοβιτς που ακολουθούσε τον Πορτογάλο το εκμεταλλεύτηκε και με ένα τσίμπιμα της μπάλας πρόλαβε τον Προτό κι έκανε το 1-0. Στο 19' ήρθε το 1-1 για τον Ολυμπιακό
. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Σισέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 37' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 2-1. Ο Οφόε με τρομερή πάσα-τακουνάκι στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Ανσαριφάρντ ο οποίος δεν λάθεψε και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο 43΄ ο Ανσαριφάρντ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Κότνικ στο σουτ του Πάρντο και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Και ενώ ο Πανιώνιος έδειχνε να έχει συμβιβαστεί με την μοίρα του, στο 82' ο Σπιριντόνοβιτς κερδίζει πέναλτι από τον Προτό κι έδωσε το φιλί της ζωής στους γηπεδούχους. Ο Μασούντ δεν αστόχησε για το 3-2 βάζοντας φωτιά στο παιχνίδι. Έτσι, στο επόμενο λεπτό πριν ο Ολυμπιακός καταλάβει τι έγινε, ο Ντουρμισάι μετά από πάσα του Μασούντ πλάσαρε για να κάνει το 3-3. Το ματς είχε γίνει ροντέο και στο 86' ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Φορτούνη από τον Οικονόμου, μια απόφαση, για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι, με τον Φορτούνη να το εκτελεί και να γράφει το 3-4. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Πανιώνιος τα έπαιξε όλα για όλα, στο 91' έφτασε κοντά ξανά στην ισοφάριση με το φάουλ του Χατζισαφί, ενώ στις καθυστερήσεις διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι που δεν πήρε, στην προβολή πάνω στο στήθος του Χατζισαφί, με το 4-3 να είναι το τελικό σκορ.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ