2017-10-15 10:30:23
Φωτογραφία για Χωρίς βενζίνη τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. στη Ρόδο
ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 70% ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.

«Βενζίνη... τέλος» είπε ο αρμόδιος πρα­τηριούχος της Ρόδου, λόγω υπέρογκων οφειλών της Ελληνικής Αστυνομίας, με συνέπεια το 70% των οχημάτων -αυτοκι­νήτων και μοτοσικλετών της ΔΙΑΣ- της Α' Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκα­νήσου να παραμένουν ακινητοποιημένα. Σύμφωνα με τον Μανώλη Ανδρουλάκη, πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Δωδεκανήσου, το ζήτημα είναι εξαιρετι­κά σοβαρό και έχει ήδη ενημερωθεί σχε­τικά ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτη­γοι Κωνσταντίνος Τσουβάλας, καθώς διακρίνεται αδυναμία ανταπόκρισης σε συμβάντα.

Αιτία του... κακού είναι η αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ., όπως καταγγέλλεται, λόγω έλλειψης των απαραίτητων κονδυλί­ων, να τηρήσει τις προθεσμίες της σύμ­βασης που έχει συνάψει με τον εν λόγω πρατηριούχο, ο οποίος φέρεται ότι τους τελευταίους έξι μήνες δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ.

Απόρροια της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί είναι να κινούνται μόνο τα πιο σύγχρονα πετρελαιοκίνητα οχήμα­τα της ΕΛ.ΑΣ., που αποτελούν μόλις το 30% της δύναμής της στη Ρόδο.


Τα άδεια ρεζερβουάρ υπηρεσιακών οχημάτων, ωστόσο, είναι ζήτημα που πα­ρατηρείται και σε άλλες περιοχές, αλλά και στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Υπό τον φόβο των μεγάλων καθυστε­ρήσεων στις πληρωμές, είναι πλέον ελά­χιστοι οι ιδιώτες πρατηριούχοι που υπο­γράφουν συμβάσεις με την ΕΛ.ΑΣ. και για αυτόν τον λόγο η πρόταση που έχει «πέσει» στο τραπέζι είναι η δημιουργία ιδιόκτητων πρατηρίων καυσίμων με προ­μηθευτή τον Ελληνικό Στρατό.

(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ-14/10/2017-ΦΩΤΟ: dimokratiki.gr)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ