2017-10-15 11:03:40
Φωτογραφία για Ο Drive PX Pegasus της NVIDIA είναι το μέλλον
Η αυτονομία του NVIDIA Drive PX Pegasus φτάνει σε αυτονομία βαθμού 5, η οποία επιτρέπει σε ένα όχημα να κινείται εντελώς αυτόνομα, χωρίς καμία παρέμβαση από τον οδηγό. Ο υπολογιστής NVIDIA Drive PX Pegasus περιέχει τέσσερις διαφορετικούς επεξεργαστές με ικανότητες Τεχνητής Νοημοσύνης, ο οποίος όμως δεν καταλαμβάνει χώρο μεγαλύτερο από εκείνο που καταλαμβάνει μία πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας.

 Ο νέος υπολογιστής της NVIDIA έρχεται να αντικαταστήσει το Drive PX2, που είχε παρουσιαστεί πέρυσι. Σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, η απόδοση έχει αυξηθεί 10 φορές, φτάνοντας πλέον στην ικανότητα των 320 τρισεκατομμυρίων υπολογισμών το δευτερόλεπτο, στοιχείο που πιστοποιεί ότι είναι κατάλληλος για χρήση σε ένα κινούμενο όχημα. Θα πρέπει στο σημείο αυτό να τονιστεί ότι η αυτονομία βαθμού 5 είναι η πιο εξελιγμένη μορφή αυτοκίνησης, στην οποία ακόμα και η ύπαρξη του τιμονιού είναι προαιρετική. 

Οι κατασκευαστές οχημάτων εκτιμούν ότι τα πρώτα αυτοκίνητα με αυτονομία βαθμού 4 θα βγουν στους δρόμους το 2025 και έπειτα θα ακολουθήσουν τα αυτοκίνητα με αυτονομία βαθμού 5. Ένα από τα πλεονεκτήματα του Drive PX της NVIDIA είναι ότι δεν έχει υπερβολικά μεγάλες απαιτήσεις ενέργειας, όπως άλλα αντίστοιχα συστήματα.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ