2017-10-15 11:46:50
Φωτογραφία για «Είναι εξωφρενικό! Αντέδρασαν υπερβολικά οι Ελληνες»: Τι λέει το ζευγάρι που προκάλεσε σάλο με την άσεμνη φωτογραφία στη Ρόδο
Σάλος προκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες με την άσεμνη φωτογραφία ενός νιόπαντρου ζευγαριού από τη Βρετανία που φαινόταν να εκτελεί μια άσεμνη πράξη μπροστά στο φακό με φόντο ένα μοναστήρι στη Ρόδο.

Η φωτογραφία οδήγησε στην απαγόρευση της τέλεσης του μυστηρίου του γάμου σε όλους τους αλλοδαπούς στο συγκεκριμένο μοναστήρι, με το θέμα να γίνεται πρωτοσέλιδο στα βρετανικά Μέσα.

Ο 27χρονος Μάθιου Λιν δημοσίευσε τη φωτογραφία που δείχνει την 34χρονη σύζυγό του Κάρλι να γονατίζει με το νυφικό της την ώρα που αυτός έχει κατεβασμένο το παντελόνι του και το μποξεράκι του, ενώ σχηματίζει τη γροθιά του (σαν να πανηγυρίζει) στον αέρα.

Μιλώντας στην Sun, ο Λιν είπε πως το ζευγάρι τώρα λυπάται για τη φωτογραφία ενώ αποκαλύπτει πως η γυναίκα του πλέον κρύβεται.

Όπως είπε: «Είναι εξωφρενικό. Αστειευόμασταν. Οι Έλληνες αντέδρασαν υπερβολικά. Δεν νομίζουμε ότι κάναμε κάτι λάθος, αλλά λυπούμαστε και θα θέλαμε να μην είχαμε προκαλέσει τέτοια αναταραχή».


Μία συνάδελφος της 34χρονης είπε πως είναι πολύ απογοητευμένη και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν, ενώ αρνείται να επιστρέψει στη δουλειά της. Όπως δήλωσε: «Είπε ότι αισθάνεται πολύ χάλια για το όλο θέμα. Δεν έχει βγει από το σπίτι και δεν έχει επιστρέψει στη δουλειά από τότε, ενώ η διευθύντριά μας είπε πως πολλοί δημοσιογράφοι περιμένουν έξω από την πόρτα της για μια συνέντευξη. Επρόκειτο για ένα αστείο και νιώθει απαίσια που το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις. Έχει κλείσει το τηλέφωνο και νομίζω πως έχει πάει κάπου για να ξεφύγει από την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Είναι ένα καλό κορίτσι που δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο για να προκαλέσει προβλήματα, ποτέ δεν είχε σκεφτεί ότι θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα».

Το ζευγάρι, από το Μπέρμιγχαμ, δήλωσε ότι πόζαραν για τη συγκεκριμένη φωτογραφία γιατί ήθελαν να δείξουν τη μοναδική αίσθηση του χιούμορ τους στο γαμήλιο άλμπουμ τους.

Ωστόσο, ο παππούς του Λιν είπε πως δεν το είδε καθόλου αστείο, δηλώνοντας στην MailOnline: «Είμαι αηδιασμένος».

Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε από ένα από τα μέλη της οικογένειας του Μάθιο, αναρτήθηκε στο Facebook και έγινε αμέσως viral.

Τώρα όμως, ο Μητροπολίτης του νησιού κ.κ. Κύριλος αποφάσισε να απαγορεύσει όλους τους γάμους αλλοδαπών στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου, αναγκάζοντας εκατοντάδες βρετανικά ζευγάρια να ακυρώσουν τον ονειρεμένο γάμο τους εκεί.

Ο Γιώργος Ελευθερίου, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της Λίνδου στη Ρόδο, δήλωσε στους Times: «Είμαστε Έλληνες και αγαπάμε τις παραδόσεις και την ιερότητα των θρησκευτικών μας χώρων. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η αηδιαστική συμπεριφορά. Εκατοντάδες μέλλουσες νύφες από τη Βρετανία και όλο τον κόσμο με καλούν κλαίγοντας εξαιτίας αυτής της απόφασης. Ντροπή σε αυτούς τους δύο για τη ζημιά που έκαναν. ΘΑ έκαναν το ίδιο και στην πατρίδα τους; Μπροστά σε ένα βρετανικό παρεκκλήσι, έναν εβραϊκό ναό ή ένα μουσουλμανικό τζαμί; Οι μουσουλμάνοι θα τους είχαν αποκεφαλίσει».

Μετά το γάμο τους στις 25 Σεπτεμβρίου, η Κάρλι δήλωσε πως σχεδίαζαν εδώ και καιρό γι’ αυτή τη φωτογραφία. Όταν έγινε viral, δήλωσε: «Ήταν κάτι που είχαμε πει πως θα κάναμε για πλάκα. Περιμέναμε να γελάσει ο κόσμος με αυτή τη φωτογραφία και πως πολλοί θα αστειεύονταν μαζί μας, αλλά δεν περιμέναμε να γίνει τόσο δημοφιλής. Οι άνθρωποι στην Αγγλία σχολίαζαν το θέμα, όλο το θέμα ήταν τελείως τρελό».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ