2017-10-15 14:42:16
Φωτογραφία για Έξαλλη η Ειρήνη Κολιδά με το δημοσίευμα που την ήθελαν να οδηγεί μεθυσμένη
Έξω φρενών είναι η Ειρήνη Κολιδά με το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και ανέφερε πως οδηγούσε μεθυσμένη και γι' αυτό της αφαίρεσαν το δίπλωμα οδήγησης. Η πρώην παίχτρια από το Survivor και γνωστή personal trainer ανέφερε μάλιστα πως ενοχλήθηκε πολύ με όσα γράφτηκαν και πώς σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίων όσων την συκοφάντησαν.

“Περίμενα λίγες μέρες να καταλαγιάσει το «σενάριο» γύρω από το όνομα μου. Ομολογώ πως είχα την περιέργεια να δω πόση χολή θα βγει ακόμα… Εγώ ωστόσο σας ευχαριστώ που με αγαπάτε και στηρίζετε. Είμαι η Ειρήνη που ξέρετε, η Ειρήνη που δεν προσπαθεί να σας παραπλανήσει σε αντίθεση με εκείνους που το έκαναν πρόσφατα χρησιμοποιώντας το όνομά μου σε ένα περιστατικό που είναι αποτέλεσμα φαντασίας και μόνο.

Για να μην σας κουράζω, υπάρχουν στοιχεία, χαρτιά που αποδεικνύουν τι ακριβώς συνέβη. Η Ειρήνη δεν υπήρξε ποτέ «τύφλα» στο μεθύσι.


Έχει το δίπλωμα της και την άδεια της στα χέρια της. Όμως έχει τιμή και αξιοπρέπεια που θίχτηκε καθώς θίχτηκαν με αισχρό τρόπο τα όσα πρεσβεύει με αγάπη και πάθος όλα αυτά τα χρόνια. Για τον λόγο αυτό, θα κινηθώ νομικά κατά των συκοφαντών. Γιατί είναι άδικο να καταστρέφουν σε μερικές αράδες, μέσα σε μια μέρα όσα εσύ χτίζεις χρόνια…”, έγραψε χαρακτηριστικά

Περίμενα λίγες μέρες να καταλαγιάσει το «σενάριο» γύρω από το όνομα μου. Ομολογώ πως είχα την περιέργεια να δω πόση χολή θα βγει ακόμα… Εγώ ωστόσο σας ευχαριστώ που με αγαπάτε και στηρίζετε. Είμαι η Ειρήνη που ξέρετε, η Ειρήνη που δεν προσπαθεί να σας παραπλανήσει σε αντίθεση με εκείνους που το έκαναν πρόσφατα χρησιμοποιώντας το όνομά μου σε ένα περιστατικό που είναι αποτέλεσμα φαντασίας και μόνο. Για να μην σας κουράζω, υπάρχουν στοιχεία, χαρτιά που αποδεικνύουν τι ακριβώς συνέβη. Η Ειρήνη δεν υπήρξε ποτέ «τύφλα» στο μεθύσι. Έχει το δίπλωμα της και την άδεια της στα χέρια της. Όμως έχει τιμή και αξιοπρέπεια που θίχτηκε καθώς θίχτηκαν με αισχρό τρόπο τα όσα πρεσβεύει με αγάπη και πάθος όλα αυτά τα χρόνια. Για τον λόγο αυτό, θα κινηθώ νομικά κατά των συκοφαντών. Γιατί είναι άδικο να καταστρέφουν σε μερικές αράδες, μέσα σε μια μέρα όσα εσύ χτίζεις χρόνια Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Kolida (@irini_kolida_original) στις Οκτ 13, 2017, 6:52πμ PDT
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ