2017-10-15 19:07:29
Φωτογραφία για Ο εκδότης του Hustler προσφέρει 10 εκατ. δολάρια σε όποιον δώσει «βρώμες» για τον Τραμπ!
Ο εκδότης πορνό Λάρι Φλιντ... «ξαναχτυπά» και αυτή τη φορά προσφέρει «έως και δέκα εκατ. δολάρια» σε όποιον του δώσει πληροφορίες ικανές να προκαλέσουν σκάνδαλο και να απομακρύνουν τον Ντόναλντ Τραμπ από τον προεδρικό θώκο.

Η προσφορά του εκδότη του διάσημου περιοδικού Hustler - αντίπαλο του Playboy - δημοσιοποιήθηκε με ολοσέλιδη καταχώρηση στην κυριακάτικη εφημερίδα «The Washington Post».

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας των τελευταίων αμερικανικών εκλογών, ο Φλιντ προσέφερε ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον είχε οπτικό ή ακουστικό υλικό με τον Τραμπ να συμπεριφέρεται παράνομα ή με απρεπή σεξουαλικά τρόπο. Αποτέλεσμα της «καμπάνιας» του ήταν το ηχητικό ντοκουμέντο από το 2005, όπου ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ ακούγεται να περηφανεύεται για τον υποτιμητικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στις γυναίκες.

Στην τωρινή καταχώρηση ο Φλιντ ζητά όποια «καπνισμένη κάνη» μπορεί να δημοσιευθεί και να οδηγήσει τον Τραμπ εκτός του Λευκού Οίκου - ο οποίος πάντως δεν έκανε κανένα σχόλιο για το θέμα.
toeidesauto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
NSA: Συσκευή CANDYGRAM
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
NSA: Συσκευή CANDYGRAM
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ