2017-10-16 12:55:56
Φωτογραφία για Δικηγόρος Αρναούτη: Τα δικαστήρια και η αποζημίωση από την ασφαλιστική
Ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, βάζει τα πράγματα στην θέση τους και διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλανε την μητέρα του Παντελή Παντελίδη να έχει αποσύρει την μήνυση  κατά της πελάτισσάς του. Απαντά και στο κρίσημο ερώτημα της… αποζημίωσης.

 «Εξεδόθη μια εισαγγελική διάταξη, η οποία συνεκτίμησε όλα τα στοιχεία της υπόθεσης δηλαδή την δικογραφία της τροχαίας, το αποδεικτικό υλικό το οποίο είχε δοθεί και από την οικογένεια του τραγουδιστή και έβαλε την υπόθεση στο αρχείο.  Κατά της διατάξεως αυτής, υπάρχει το δικαίωμα προσφυγής της οικογένειας εντός τριμήνου. Επομένως δεν έχει αποσυρθεί με την έννοια ότι έχουν ανακαλέσει κάτι. Δεν υπάρχει ανάκληση.»

«Η ασφαλιστική εταιρία και γενικά οι υπόχρεοι προς πληρωμή έχουν υποχρέωση να αποζημιώσουν τον επιβάτη ενός οχήματος, διότι η Μίνα Αρναούτη δεν αμφισβητεί κανείς ότι ήταν συνεπιβάτης. Έχουν υποχρέωση να την αποζημιώσουνε ανεξαρτήτως του ποιος οδηγούσε το όχημα, αν το οδηγούσε ο ένας ή ο άλλος» τόνισε ο Ιωάννης Κολέττης μιλώντας στην εκπομπή Εμείς.

Πηγή: www.gossip-tv.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ