2017-10-16 13:52:10
Φωτογραφία για Ανατροπή στη δολοφονία στο Μαρκόπουλο: Η μάνα εγκλώβισε και σκότωσε την κόρη στο γκαράζ
«Πήδηξε από το μπαλκόνι αλλά η μάνα την εγκλώβισε στο γκαράζ και τη μαχαίρωσε», λένε αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση δολοφονίας και αυτοκτονίας στο Μαρκόπουλο.

Ήταν το πρωί του Σαββάτου όταν μια μητέρα αφού κλείδωσε τον σύζυγό της στην αποθήκη του σπιτιού, στη συνέχεια επιτέθηκε με μαχαίρι στην κόρη της, την οποία τελικά σκότωσε κόβοντας της το λαιμό μπροστά από το γκαράζ της οικίας τους και έπειτα αυτοκτόνησε.

«Χωρίς κάποιον προφανή λόγο της επιτέθηκε με το μαχαίρι, με το ανήλικο κορίτσι να την αφοπλίζει αρχικά δεχόμενη κάποιες μαχαιριές στην προσπάθειά της να αυτοπροστατευτεί, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό», ανέφερε στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μετά την πρώτη επίθεση, η 17χρονη Μαρίνα βγήκε στο μπαλκόνι του δωματίου της και στην προσπάθειά της να σωθεί, πήδηξε πάνω σε δέντρα που βρίσκονταν ακριβώς από κάτω. «Ωστόσο, στη συνέχεια έπεσε και χτύπησε πιο έντονα στη ράμπα του γκαράζ», λέει ο αστυνομικός.


Την ίδια στιγμή, η μητέρα φέρεται να πήρε ένα άλλο μαχαίρι από την κουζίνα και κατέβηκε τις σκάλες στο πάρκινγκ για να αποτελειώσει την κόρη της.

«Ακριβώς μπροστά από το γκαράζ του σπιτιού κατάφερε να την εγκλωβίσει και τη μαχαίρωσε τρεις με τέσσερις φορές, τραυματίζοντάς τη στο σώμα, στο στήθος και την καρωτίδα της», σημείωσε.

Επιτόπου η συνταξιούχος της Ολυμπιακής επιχείρησε, όπως γράφει η εφημερίδα, να κόψει το λαιμό της, αλλά επειδή δεν τα κατάφερε έδωσε τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της.

Ο πατέρας άκουσε τις φωνές των δύο γυναικών και με ένα τσεκούρι έσπασε την πόρτα της αποθήκης που τον είχε κλειδώσει η σύζυγος του αλλά δεν κατάφερε να βγει εγκαίρως. Ο άνδρας αντίκρισε την σύζυγο και την κόρη του νεκρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και το τελευταίο διάστημα είχε αποκτήσει εμμονές, σκεπτόμενη τι θα απογίνει η κόρη της σε περίπτωση που τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ