2017-10-16 19:30:20
Φωτογραφία για Η υπέροχη εμφάνιση της Julia Roberts που για 5η φορά κέρδισε τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας στον κόσμο
Στη βράβευσή της επέλεξε ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Julia Roberts.

Μία από τις πιο επιτυχημένες και γοητευτικές Αμερικανίδες ηθοποιούς. 

Έγινε διάσημη με τη ρομαντική κομεντί του 1990, "Pretty Woman", στο πλευρό του Richard Gere. Mια ταινία με συνολικές εισπράξεις 464 εκατομμύρια δολάρια. 

 Δεν είναι μόνο βραβευμένη με Χρυσές Σφαίρες και Όσκαρ Α` Γυναικείου Ρόλου για την ταινία "Erin Brockovich" το 2000, αλλά και μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς με το κασέ των 25 εκατομμυρίων δολαρίων ανά ταινία.

Οι ταινίες της έχουν συνολικά αποφέρει 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office και 5,2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, προάγοντας την Ρόμπερτς ως μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς όσο αναφορά το box office.

Επιστήμονες στις ΗΠΑ συνέκριναν τον κατάλογο των διάσημων «Πιο Όμορφων Ανθρώπων» του περιοδικού People για το 1990, με τον αντίστοιχο κατάλογο του 2017. 


Διαπιστώθηκε ότι μέσα σε αυτές τις σχεδόν τρεις δεκαετίες η μέση ηλικία των πιο όμορφων «σταρ» του πλανήτη αυξήθηκε από τα 33,2 στα 38,9 έτη.

H 49χρονη σήμερα, Julia Roberts, κέρδισε για πέμπτη φορά τον τίτλο της «πιο όμορφης γυναίκας» που απονέμει κάθε χρόνο το περιοδικό "People". Kαι αυτό αποτελεί ρεκόρ!

Πριν από λίγες ημέρες, την ηθοποιό τίμησε το Ιδρυμα Έρευνας για το AIDS (Foundation for AIDS Research) στο AmfAR Gala που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles.

Η γοητευτική ηθοποιός βραβεύτηκε για την -αφιλοκερδή- προσφορά της στο Ιδρυμα και κέρδισε τις εντυπώσεις με τη chic εμφάνισή της.

Επέλεξε ένα μαύρο μίνι φόρεμα του οίκου Givenchy από την συλλογή του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 συνδύαζοντάς το με all time classic ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες. Πρόκειται για ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Το βραβείο παρέλαβε από τον Tom Hanks, ενώ οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο James Corden.

Τα λόγια της ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά: "Αποδέχομαι το βραβείο, όχι γι’αυτά που έχω κάνει, αλλά γι’αυτά που ελπίζω να επιτύχω. Θα με παροτρύνει να προσπαθώ πάντα για προσφέρω ακόμα περισσότερο και θα με ενθαρρύνει".

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ