2017-10-16 22:34:12
Φωτογραφία για Νεκρός Ινδονήσιος ποδοσφαιριστής από σύγκρουση με συμπαίκτη του
Ο 38χρονος Ινδονήσιος γκολκίπερ της Persela, Choirul Huda, έχασε τη ζωή του ύστερα από σφοδρή σύγκρουση με συμπαίκτη του στην αναμέτρηση με τη Semen Padang.

Τραγωδία στο ποδόσφαιρο της Ινδονησίας, καθώς η σύγκρουση των δύο συμπαικτών της Persela, Choirul Huda και Ramon Rodrigues, στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Semen Padang (ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής στις 11:00 ώρα Ελλάδας) είχε ως αποτέλεσμα ο πρώτος να χάσει τη ζωή του.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο 38χρονος Ινδονήσιος γκολκίπερ μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο της Lamongan. Όπως αναφέρει ο ιατρός, Zaki Mubarok: "Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο αναπνέοντας, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του κι έφυγε από τη ζωή στις 17:15 (13:15 ώρα Ελλάδας)".

O πρόεδρος της ομάδας, Aji Santoso, υποστήριξε από την πλευρά του: "Μόλις τελείωσε το ματς, όλοι οι παίκτες πήγαν στο νοσοκομείο, όπου τους ανακοινώθηκε ότι ο Choirul Huda δεν είναι στη ζωή. Η απώλειά του, μας πόνεσε. Δεν προλάβαμε να δούμε το γιατρό".

Ο Choirul Huda ήταν αρχηγός της Persela Lamongan με πάνω από 500 συμμετοχές με τη φανέλα αυτής. Δείτε το video με τη σφοδρή σύγκρουση των δύο συμπαικτών που στοίχισε τη ζωή στον Choirul Huda:
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ