2017-10-16 23:13:16
Φωτογραφία για Λαμία: Χαμός στα Δικαστήρια - Ξύπνησαν μνήμες από το θανατηφόρο τροχαίο
Παραλίγο να πέσει  ξύλο μέσα στη δικαστική αίθουσα - Οι συγγενείς του 20χρονου που είχε σκοτωθεί ζήτησαν εξηγήσεις από τον 34χρονο και τα αίματα άναψαν.

Η δεύτερη πράξη ενός δράματος που ξεκίνησε πριν από 3,5 περίπου χρόνια, ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στα Δικαστήρια Λαμίας.

Επρόκειτο για την εκδίκαση της υπόθεσης του θανατηφόρου τροχαίου με τα δυο μηχανάκια, που είχε γίνει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στα μέσα Ιουλίου του 2014 στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία στο ύψος του Αγίου Φανουρίου.

Τότε σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχαμε την πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο δικύκλων που είχαν και τα δύο κατεύθυνση προς Νέα Μαγνησία, αποτέλεσμα της οποίας ήταν ο ένας εκ των δύο δικυκλιστών, ένα παιδί 20 ετών, να χάσει τη ζωή του μετά από την πτώση στο έδαφος και την πρόσκρουση του σε παρκαρισμένο ΙΧ. Ο έτερος οδηγός (31χρονος τότε) είχε τραυματιστεί ελαφρά.


Την Πέμπτη ο 34χρονος - σήμερα - οδηγός του δεύτερου δικύκλου βρέθηκε ως κατηγορούμενος στα δικαστήρια, όπου και δέχθηκε την λεκτική επίθεση από συγγενείς του θύματος και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να μην μετατραπεί ο χώρος σε αρένα!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες υπήρξε ένταση από νωρίς στο χώρο του Δικαστηρίου, με την ατμόσφαιρα να θερμαίνεται επικίνδυνα όταν έκανε την εμφάνιση του ο 34χρονος. Η επέμβαση του μοναδικού αστυνομικού που ήταν επιφορτισμένος με τα μέτρα τάξης στο Δικαστικό Μέγαρο δε θα είχε αποτέλεσμα αν δεν βοηθούσαν και οι δικηγόροι που βρισκόντουσαν εκεί! Ακόμη και η έδρα ξαφνιάστηκε από το επεισόδιο και ζήτησε να κρατηθεί ένας συγγενής του θύματος και ο κατηγορούμενος οι οποίοι και αφέθησαν ελεύθεροι στη συνέχεια.

Η δίκη όπως ήταν αναμενόμενο αναβλήθηκε, παίρνοντας ημερομηνία για τον προσεχή Μάρτιο, με τη σημείωση για πρόσθετα μέτρα φύλαξης της τάξης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ