2017-10-17 08:23:50
Φωτογραφία για Chuwi Lapbook Air: Ένα εξαιρετικό Ultraportable laptop
Απο τα μαζεμένα επίθετα υπερθετικού βαθμού στο τίτλο, νομίζω οτι θα έχετε ήδη καταλάβει οτι το Chuwi Lapbook Air είναι μια άκρως εντυπωσιακή, για το κόστος της, συσκευή, και νομίζω οτι όταν φτάσουμε στο τέλος αυτό του άρθρου θα έχετε παρόμοια άποψη. Τo νέο υπερφορητό Laptop της Chuwi, έχει σκελετό απο ανοδιωμένο αλουμίνιο, και οταν είναι κλειστό, έχει πάχος μόλις 2 εκατοστά.

Απο την πρώτη ματιά που θα του ρίξετε λοιπόν, πιθανότατα θα μείνετε εντυπωσιασμένοι, ειδικά οταν αντιπαραθέσετε αυτο που βλέπετε, με τα 340€ που κοστίζει τον Lapbook Air. Και η εμφάνιση δεν είναι παρα ένα, απο τα καλά του στοιχεία!

H φορητός υπολογιστής της Κινέζικης εταιρίας, έχει οθόνη 14.1″, Fully Laminated, Full HD ανάλυσης, με τα Bezels να είναι αρκετά μικρά.

Το πληκτρολόγιο είναι φωτιζόμενο, ενώ θα βρειτε και έναν αναιπαίσθητο φωτισμό στο Logo της Chuwi, που κοσμεί την “πλάτη” του λαπτοπ.


Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο 64bit, τετραπύρηνος Intel Celeron N3450, ένατης γενιας , στο 1.1Ghz, ο οποίος κατασκευάζεται με τη λιθογραφική μέθοδο των 14nm.

Σε όσα 2in1 Tablet τον έχω δοκιμάσει έχω μείνει ικανοποιημένος απο τις επιδόσεις του, αφου αποδεικνύεται ένας αρκετά “σβέλτος” επεξεργαστής για καθημερινές εργασίες, οπως Browsing, επεξεργασία κειμένου, και αναπαραγωγή Multimedia αρχείων.

Την αναπαραγωγή γραφικών αναλαμβάνει η Intel HD Graphics 500 , η οποία μπορεί να σηκώσει παιχνίδια 10ετιας , η γενικά παιχνίδια που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις απο τη GPU. Οπως και να έχεις, όσοι ψάχνετε ένα Laptop για παιχνίδια, το Chuwi Lapbook Air, δεν είναι αυτό που πρέπει να κοιτάτε.

Το Lapbook έχει 8GB DDR3 μνήμης RAM, και 128GB eMMC μνήμης. Υπο άλλες συνθήκες, η eMMC μνήμη θα ήταν αυτόματα λόγος απόρριψης για το laptop της Chuwi.

Eυτυχώς ομως οι Κινέζοι φέρθηκαν έξυπνα, και προσφέρουν δυνατότητα επέκτασης της μνήμης με M.2 SSD δίσκο (μπορείτε να βρείτε 275GB με 80€) κάτι το οποίο σας συστήνω να κάνετε με το που θα το πιάσετε στα χέρια σας, αφου η διαφορά στην απόδοση θα είναι μεγάλη.

Η συνδεσιμότητα του Lapbook Air είναι υπερπλήρης, αφού θα βρείτε Dual band WiFi, Bluetooth 4.0, Card Reader, θύρα ακουστικών, δυο USB 3.0 θύρες, και μια κάμερα 2.0MP για τις βιντεοκλήσεις σας.

Το Touchpad υποστηρίζει Gestures που κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη, ενώ θα βρείτε διπλά μικρόφωνα και διπλά Stereo ηχεία για τις μουσικές σας ανάγκες.

Η Chuwi έχει εξοπλίσει το νέο της λαπτοπ με μπαταρία 10.000mAh, η οποία κρίνεται επαρκέστατη σε ένα Ultraportable μηχάνημα, και προσφέρει συνεχόμενη χρήση 8 ωρών, συμφωνα με τoυς Κινέζους. Αν φτάνει τις 6, είναι μια χαρά.

Το Chuwi Lapbook Air, έρχεται με τα Windows 10 εγκατεστημένα, στην Αγγλική γλώσσα, μέσα απο τις ρυθμίσεις όμως, μπορείτε να κατεβάσετε και τα Ελληνικά, ή οποια άλλη γλώσσα επιθυμείτε.

Μπακ του μπέις τώρα, δηλαδή στο χρηματικό, οπως είπαμε το λαπτοπ της Chuwi παίζει σε προσφορά αυτές τις μέρες στο Gearbest, μια προσφορά που το ρίχνει στα 340€! Τριακόσια-σαράντα-ευρώ για ultraportable, Full HD laptop 14″, με 8GB RAM και μεγάλη μπαταρία.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ