2017-10-17 11:57:49
Φωτογραφία για Ευχαριστίες του συλλόγου ΥΕΘΑ ΓΕΣ Αχαϊας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου μας Τρύφωνας Κούκος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι επιθυμούν και δημοσίως να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τις υπηρεσίες του για την έμπρακτη ανταπόκρισή τους στα αιτήματα υποστήριξης προς το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ), όπως αυτά τέθηκαν από το Προεδρείο μας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Περιφέρεια.

Όπως είναι γνωστό, στις δύσκολες οικονομικές εποχές που περνάνε όλοι οι δημόσιοι φορείς με τις συνεχείς περικοπές δαπανών και τις σχετικές εξοικονομήσεις εξόδων, είναι απολύτως ουσιαστικό να υπάρχει ευρεία συνεργασία μεταξύ των διάφορων φορέων με σκοπό την αξιοποίηση των υπαρχουσών δυνατοτήτων, τόσο σε υλικό όσο και επιστημονικό επίπεδο, ώστε επιτυγχάνονται οικονομίες κλίμακας και αποτελεσματική χρήση των διατιθέμενων μέσων.

Στα πλαίσια της κοινής αυτής συναντίληψης Περιφέρειας και Συλλόγου Υπαλλήλων ΚΕΤΧ, το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού στην Πάτρα είχε την πολύτιμη συνεργασία, βοήθεια και υποστήριξη από τις υπηρεσίες του Αντιπεριφερειάρχη και γι’ αυτό επιθυμούμε εκ βαθέων να τον ευχαριστήσουμε, καθώς βρήκαμε στο πρόσωπό του έναν πολύτιμο συμπαραστάτη μας. Είμαστε βέβαιοι, τέλος, ότι και στο μέλλον θα συνεχίσει να υπάρχει η άριστη συνεργασία, που είχαμε μέχρι σήμερα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τρύφωνας Κούκος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Παντελής
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ