2017-10-17 12:30:28
Φωτογραφία για Αληθινή εξομολόγηση: Πάγωσα όταν διαπίστωσα πως ήμουν έγκυος και το παιδί που θα ερχόταν στον κόσμο  θα ήταν καρπός μιας παράνομης σχέσης με το γαμπρό μου...
Θα σας εξιστορήσω τη δική μου πικρή ιστορία για την οποία ξέρω εξ αρχής πως θα με κατακρίνετε. Άλλωστε ούτε εγώ είμαι περήφανη για τις πράξεις μου Πριν χρόνια, έκανα παράλληλη σχέση με τον άντρα της αδελφής μου. Έλειπε για ένα μεταπτυχιακό στην Αγγλία και θα ήταν μακριά για 19 μήνες.

Μου έλειπε πολύ αλλά ευτυχώς μένουμε όλοι μαζί σε μια πολυκατοικία μικρή 3 ορόφων και είμαστε μια οικογένεια. Χωρίς να το θέλω επειδή και ο άντρας της αδελφής μου ένιωθε το ίδιο μόνος ερχόταν αρκετές φορές στο σπίτι μου να φάμε μαζί, να δούμε κανένα έργο στην τηλεόραση για να περάσουμε το βράδυ μας.

Αυτό δυστυχώς μας έφερε πολύ κοντά και έτσι χωρίς να το θέλουμε ξεκινήσαμε μια χαλαρή σ**ουαλική σχέση.

Κάλυπτε και των δύο μας την ανάγκη και χωρίς να το συζητήσουμε γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως είχε ημερομηνία λήξης. Άλλωστε, εγώ δεν είχα απολύτως καμία πρόθεση να χαλάσω το σπίτι τους. Ήταν μάλλον μια απερίσκεπτη κίνηση που βασίστηκε στην έλξη και στη μοναξιά.


Δυστυχώς, 3 μήνες μετά είχα καθυστέρηση.

΄Έκανα τεστ εγκυμοσύνης και διαπίστωσα πως ήμουν έγκυος και το παιδί που θα ερχόταν στον κόσμο  θα ήταν καρπός μιας παράνομης σχέσης με το γαμπρό μου.

Ο άντρας της αδελφής μου θέλησε να αναλάβει τις ευθύνες του και να πει την αλήθεια στη γυναίκα του. Εγώ, όμως δεν ήθελα να πονέσω την αδελφή μου και ήδη αισθανόμουν τύψεις.

Σκέφτηκα την έκτρωση αλλά μετά ένιωσα πως δε θα είχα άλλη ευκαιρία να κάνω ένα παιδί, δεδομένου της ηλικίας μου. Έτσι, έκανα παιδί με τον άντρα της αδελφής μου και δεν είμαι διόλου περήφανη.

Αναγκάστηκα να  απομακρυνθώ και να ξεκόψω ενώ είχα αρχίσει να νιώθω συναισθήματα αρκετά έντονα για τον άντρα αυτόν. Αν και ήθελα να το αναγνωρίσει όταν γεννηθεί και να είναι ο φυσικός πατέρας του παιδιού για να μην καταστρέψω τη ζωή της αδελφής μου, αναγκάστηκα να βρω αλλού σπίτι και να αποφύγω τις στενές επαφές με την οικογένειά μου.

Στους γονείς και στην αδελφή μου είπα πως το παιδί που κυοφορώ είναι προϊόν μιας εφήμερης σ**ουαλικής σχέσης που τελείωσε άδοξα.

Αυτό που με προβληματίζει είναι τι θα πω στο παιδί μου όταν μεγαλώσει και αναζητήσει τον πατέρα του. Επίσης, φοβάμαι τις αντιδράσεις του γαμπρού μου γιατί δε θέλω σε καμία περίπτωση να διαλύσω την ευτυχία του σπιτιού της λατρεμένης μου αδελφής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ