2017-10-17 14:31:37
Φωτογραφία για Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους: Έβαλε τα παιδιά της στο φούρνο – Έστειλε βίντεο στον πατέρα την ώρα που ξεψυχούσαν
Φριχτός θάνατος για δύο αγοράκια. Τα έβαλε στον φούρνο η μητέρα τους και τον άναψε. Έστειλε βίντεο στον πατέρα να πεθαίνουν Για φόνο κατηγορείται η 24χρονη Lamora Williams που έβαλε τα δύο παιδιά της στον φούρνο και τον άναψε. Ο 1 έτους Jakarter και ο 2χρονος Keyounte Penn βρήκαν φριχτό θάνατο μέσα στον φούρνο που τα έβαλε η ίδια τους η μητέρα.

Η Lamora Williams μάλιστα, σύμφωνα με το miamiherald.com, έστειλε live video στον πατέρα μετά την ανατριχιαστική δολοφονία. «Ήταν σαν πραγματική ταινία τρόμου», δήλωσε ο πατέρας Jameel Penn. «Ήταν Παρασκευή και 13».

Όπως είπε στο Atlanta Journal-Constitution, η Lamora Williams του έκανε βιντεοκλήση. Έδειχνε με την κάμερα τον χώρο ώστε να μπορεί να δει το σημείο της τραγωδίας. Και είδε τα δύο τους παιδιά νεκρά στο πάτωμα.

Έβαλε στον φούρνο τα 2 αγοράκια – Γλίτωσαν 2 άλλα παιδιά

Τα δύο μικρά αγοράκια είχαν, σύμφωνα με τις αρχές, εμφανή τραύματα και καψίματα στο σώμα τους. Οι γείτονες ανέφεραν ότι η αστυνομία απομάκρυνε τον φούρνο από το διαμέρισμα. Ένα τρίτο παιδί, 3 ετών, βρέθηκε ζωντανό στο διαμέρισμα. Το τέταρτο παιδί της, ένα 6χρονο κοριτσάκι, έμενε τη στιγμή των φόνων με άλλα μέλη της οικογένειας.


Η Lamora Williams υποστηρίζει πως άφησε τα τρία παιδιά με την αδερφή της. Όταν γύρισε σπίτι διαπίστωσε πως τα δύο αγοράκια δεν είχαν τις αισθήσεις τους. Οι ανακριτές, μετά τη συγκέντρωση των αποδεικτικών στοιχείων και τις μαρτυρίες των γειτόνων, δήλωσαν πως δεν πιστεύουν την 24χρονη.

Οι γείτονες δεν πίστεψαν την εκδοχή της Lamora Williams, τονίζοντας ότι τα είχε εγκαταλείψει μόνα τους σπίτι στο παρελθόν. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα, με την αιτία θανάτου να μην έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Η οικογένεια της Williams δήλωσε στο CBS46 πως αγωνιζόταν με θέματα ψυχικής υγείας το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Βίωνε όπως ανέφεραν τα συμπτώματα της επιλόχειας κατάθλιψης.

«Η κόρη μου είναι άρρωστη αν έκανε αυτό που νομίζω ότι έκανε», δήλωσε η Brenda Williams. «H Mora δεν ήταν καλά. Πριν από 3 μήνες την άφησε ο πατέρας των παιδιών. Του είπα ότι κάτι τραγικό θα συμβεί».

Πηγή: Miamiherald, Fox8
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ