2017-10-18 11:03:14
Φωτογραφία για To mail που «καίει» την Sarah Jessica Parker: Οι τρελές απαιτήσεις από το προσωπικό της
Η Sarah Jessica Parker είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και αγαπημένες ηθοποιούς παγκοσμίως, ωστόσο, φαίνεται ότι είναι και μια από τις πιο απαιτητικές όσο αφορά στις απαιτήσεις που έχει από το προσωπικό της.

Σύμφωνα με e-mails της ηθοποιού προς το προσωπικό της, τα οποία λέγεται πως έχουν διαρρεύσει και διαβάστηκαν στην εκπομπή Magic Mich, το προσωπικό πρέπει να γεμίζει ένα μικροσκοπικό κουτάκι βαζελίνης, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τα παιδιά, με ένα μικρό κουτάλι ή μαχαίρι. Μάλιστα, το κουτάλι που θα χρησιμοποιηθεί για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να πλυθεί πρώτα με τα χέρια και μετά στο πλυντήριο πιάτων.

Παράλληλα, στο ντους το οποίο χρησιμοποιεί ο 14χρονος γιος της, James Wilkie, πρέπει να υπάρχει πάντα ένα καθαριστικό προσώπου και αφρόλουτρο γνωστής μάρκας. Ωστόσο, τα εν λόγω προϊόντα δεν πρέπει να αγοράζονται σε μεγάλες ποσότητες και να αντικαθίστανται μόνο όταν αδειάσει τελείως.

Πάντως, κάποιοι υποστηρίζουν πως το επίμαχο email δεν είναι αληθινό, αλλά αποκύημα της φαντασίας της  Michelle Collins, της κωμικής ηθοποιού που παρουσιάζει την εκπομπή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ