2017-10-18 17:04:51
Φωτογραφία για Ο Βίτσας προσεχώς στα Τρίκαλα
• Συνεχίζονται οι επισκέψεις κυβερνητικών στελεχών.

• Ο μέχρι τώρα σχεδιασμός προβλέπει την άφιξή του ΑΝΥΕΘΑ Δ. Βίτσα στις 19 Οκτωβρίου.

Ακόμη ένα κυβερνητικό στέλέχος και μάλιστα επικεφαλής σημαντικού υπουργείου, θα επισκεφτεί τον Ν. Τρικάλων το επόμενο χρονικό διάστημα.

Θα βρεθεί στα Τρί­καλα ο αναπληρωτής υπουρ­γός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας στις 19 του τρέ­χοντα μήνα.

Ασφαλώς, λόγω της θέσης του, το πρόγραμμα μπορεί να ανατραπεί, ωστόσο, ο μέ­χρι τώρα σχεδιασμός αυτά προβλέπει.

Ο κ. Βίτσας έρχεται στην πόλη μας, προκειμένου να παραστεί στην ορκωμοσία της ΣΜΥ (Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών) και να εγκαινιάσει τον νέο βρεφονηπιακό σταθ­μό που κατασκεύασε ο Στρα­τός Ξηράς απέναντι από το στρατόπεδο που «φιλοξενεί» την Σχολή. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βίτσας επισκέπτεται για δεύτερη φορά σε λίγους μή­νες την πόλη μας, καθώς είχε βρεθεί εδώ και τον περασμέ­νο Μάιο.

Η επίσκεψη του Υπουργού είναι πολύ σημαντική για τον τόπο, κα­θώς λει­τουργεί στα Τρίκαλα μία από τις δύο (2) παραγωγικές Σχολές του Σ.Ξ. των Ενόπλων Δυνάμεων μας.

Ματθαίος Μπίνας

(ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-17/10/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ