2017-10-19 00:35:50
Φωτογραφία για Πούτιν: Γέλια μέχρι δακρύων με πρόταση υπουργού για εξαγωγές χοιρινών σε μουσουλμανικές χώρες [Βίντεο]
Ο Ρώσος πρόεδρος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του, όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης του πρότεινε εξαγωγές χοιρινών σε μια σειρά από χώρες της Ασίας..

Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν να "κλαίει" κυριολεκτικά από τα γέλια κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου. Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στις 13 Οκτώβρη, με θέμα την αγροτική ανάπτυξη, ο Ρώσος υπουργός Αλεξάντερ Τκατσόφ πρότεινε την αύξηση εξαγωγής χοιρινού κρέατος στην ασιατική αγορά.

"Οι Γερμανοί εξάγουν τη μισή παραγωγή χοιρινού κρέατος. Δείτε τα νούμερα των γερμανικών εξαγωγών. Πεντέμισι εκατομμύρια τόνοι χοιρινού παράγονται κάθε χρόνο, από τους οποίους σχεδόν τρία εκατομμύρια τόνοι εξάγονται σε άλλες χώρες, στην Κίνα, την Ινδονησία, την Ιαπωνία, την Κορέα και αλλού" ανέφερε.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Ο Πούτιν απάντησε αμέσως πως η Ινδονησία είναι μουσουλμανική χώρα. "Δεν τρώνε χοιρινό εκεί" πρόσθεσε. Ο υπουργός ωστόσο δεν πτοήθηκε και απάντησε: "Πολύ καλά. Και ποια η διαφορά;", με τον Ρώσο πρόεδρο να ξεσπά σε γέλια, επιχειρώντας παράλληλα να κρύψει το πρόσωπό του.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ