2017-10-20 14:00:35
Φωτογραφία για Η Ines Rau είναι η πρώτη transgender Playmate στην ιστορία του Playboy
«Το να είσαι γυναίκα είναι απλώς να είσαι γυναίκα». Με αυτή τη φράση, το Playboy παρουσίασε στα social media την Ines Raw, την πρώτη transgender Playmate, η οποία και φιλοξενείται στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού.

Το πρώτο τεύχος του Playboy, μετά τον θάνατο του Χιού Χέφνερ, κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον διάσημο εκδότη μόνο του και παρόλο που στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί κι άλλοι άντρες στο εξώφυλλο αυτή είναι η πρώτη φορά που απεικονίζεται κάποιος μόνος του. Ωστόσο, το τεύχος Νοέμβριος/ Δεκέμβριος 2017 τυγχάνει να είναι και το πρώτο στα χρονικά που φιλοξενεί μια transgender Playmate, αν και έχει φιλοξενήσει ξανά transgender μοντέλα.

Το διάσημο μοντέλο από το Παρίσι, Ines Raw, που έχει περπατήσει στα catwalks μερικών από τους διασημότερους οίκους μόδας, επιστρέφει στις σελίδες του Playboy και γράφει ιστορία ως η πρώτη transgender Playmate που θα φιλοξενηθεί στο «σαλόνι» του περιοδικού μαζί με αρκετές φωτογραφίες της δια χειρός Derek Kettela.


Η 26χρονη έχει ξαναπεράσει από το περιοδικό, όταν μπήκε στο τεύχος Μαΐου 2014, αλλά πρώτη φορά στην 64χρονη ιστορία του Palyboy ένα transgender μοντέλο γίνεται Playmate.

Η Ines Rau φωτογραφήθηκε γυμνή για να τιμήσει, όπως λέει, το «coming out» της, που η ίδια θεωρεί πως έγινε επισήμως όταν είχε εμφανιστεί στο τεύχος Μαΐου 2014, καθώς μετά από αυτό άνοιξε ο δρόμος για τα συμβόλαια που έκλεισε μετέπειτα ως επαγγελματίας μοντέλο. «Έζησα πολύ καιρό χωρίς να λέω ότι είμαι transgender. Και μετά σκέφτηκα, πως ξέρεις, πρέπει απλώς να είσαι ο εαυτός σου. Είναι λύτρωση να λες την αλήθεια για σένα, είτε είναι το φύλο σου, η σεξουαλικότητά σου, ο,τιδήποτε», σχολιάζει η 26χρονη στη συνέντευξή της. «Είμαι υπέρμαχος οποιουδήποτε φοβάται να είναι ο εαυτός του επειδή τρέμουν μήπως την κριτική ή την απόρριψη. Θα έπρεπε να παίρνουν δύναμη από την διαφορετικότητά τους και να μην γίνονται αυτό που τους προστάζει η κοινωνία», προσθέτει.

Η Ines Rau έγινε αρχικά γνωστή σαν χορεύτρια για DJs πριν κυνηγήσει μια καριέρα στο μόντελινγκ, που τώρα της έχει ανοίξει πόρτες επίσης στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Σύμφωνα με το προφίλ της στο Model.com, έχει εμφανιστεί στη Vogue και το περιοδικό W ενώ έχει συμμετάσχει στο σόου του οίκου Balmain Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2017.
grxpress
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ