2017-10-20 15:00:42
Φωτογραφία για 8 χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν να του στείλεις το ιδανικό σεξουαλικό μήνυμα!
Το sexting στις μέρες μας είναι ευρέως διαδεδομένο. Η ανταλλαγή σεξουαλικών μηνυμάτων και φωτογραφιών είναι μία αγαπημένη συνήθεια της νεολαίας κι όχι μόνο.

Παρόλο που δεν αρέσει σε όλους, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι είναι ένας ευχάριστος και διασκεδαστικός τρόπος να κρατάει ζωντανή και υγιή τη σχέση του κάθε ζευγαριού. 

Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμη και έχεις την περιέργεια να δεις πώς είναι, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς ότι όλες οι προϋποθέσεις είναι με το μέρος σου.

Αυτά είναι μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να του στείλεις το ιδανικό σεξουαλικό μήνυμα:

1. Στείλε κάτι που θα ήθελες να σου στείλουν

Παρόλο που εκείνη τη στιγμή θες όσο το δυνατόν περισσότερο να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου, φρόντισε όσα του περιγράφεις να είναι και δικές σου βαθιές φαντασιώσεις. Να θες να του τα κάνεις, αλλά να ήθελες κι εσύ να σου τα ανταποδώσει πίσω. Χρησιμοποίησε λοιπόν λόγια και φωτογραφίες που αν αντιστρέφονταν οι ρόλοι θα ευχαριστούσαν κι εσένα το ίδιο.

2. Έχε αυτοπεποίθηση

Αν ακόμη ψήνεται η κατάσταση και δεν έχετε ολοκληρώσει, δημιούργησέ του την προσδοκία στο έπακρο. Αν τρελάνεις κάποιον μόνο και μόνο με τα λόγια σου, σκέψου τι έχει να γίνει όταν βρεθείτε από κοντά. Γίνε τολμηρή και πίστεψέ με θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

3. Σκέψου τι είδους απάντηση θες να λάβεις

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να στείλεις ένα σεξουαλικό μήνυμα. Ίσως θα συναντήσεις το αγόρι σου αργότερα και θες απλά να φτιάξεις κατάσταση. Ίσως έχεις σχέση από απόσταση και είναι ο μόνος τρόπος να «τη βρεις». Ίσως το κάνεις για την πλάκα σου με κάποιον που δεν ξέρεις καν. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να σκεφτείς τι ακριβώς θα στείλεις, ώστε να μην απογοητευτείς από μία τυχόν αδιάφορη απάντηση.

4. Οι λεπτομέρειες είναι το παν

Όσα περισσότερα λες κι εξηγείς, τόσο καλύτερα. Εκείνη τη στιγμή αναμένει από εσένα κάθε παραμικρή λεπτομέρεια σχετικά με το σώμα σου, τις σκέψεις σου, τα βογγητά σου, ώστε να δημιουργήσει μία πλήρη εικόνα. Μη φοβηθείς να γίνεις περιγραφική και μην έχεις ανασφάλειες. Δε θα καταφέρεις να το κρύψεις και σίγουρα ο σύντροφός σου θα το καταλάβει και πιθανώς θα ξενερώσει.

5. Είναι επιλογή σου αν θα συμπεριλάβεις γυμνές φωτογραφίες ή όχι

Σε μερικούς αρέσει να συμπεριλαμβάνουν και γυμνές φωτογραφίες στα μηνύματά τους. Αν έχεις την άνεση και τον εμπιστεύεσαι ότι δε θα σε κάνει βούκινο καμία μέρα, τότε στείλε άφοβα. Αν από την άλλη, δεν έχεις τόση οικειότητα μαζί του, καλύτερα να το αποφύγεις. Όπως κι αν έχει, η επιλογή είναι καθαρά δική σου.

6. Μην το πολυσκέφτεσαι

Ο αυθορμητισμός αυτές τις στιγμές είναι απαραίτητος. Μην κάθεσαι πάνω από το κινητό και σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι τι να στείλεις και πώς. Αυτό που θα προκύψει θα είναι βαρετό και συνηθισμένο. Τα καλύτερα sexts είναι τα αυθόρμητα, τα τσαχπίνικα κι αυτά που δεν έχει πέσει υπερβολική ανάλυση προηγουμένως.

7. Μην το δείξεις σε κανένα άλλο εκτός κι αν τον εμπιστεύεσαι 100%

Είναι άλλο πράγμα να συζητάς με φίλους/ες σου για κάποιες από τις σεξουαλικές σου εμπειρίες κι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να δείχνεις τα σεξουαλικά μηνύματα και τι ακριβώς έχεις πει με εκείνον. Αν θες βοήθεια στη δημιουργία του μηνύματος, τότε συμβουλεύσου κάποιον/α, αλλά φρόντισε να είναι ένα άτομο απόλυτης εμπιστοσύνης που δε θα βγάλει τα άπλυτά σου στη φόρα.

8. Ζήτησε άκρα μυστικότητα

Δεν είναι να τα θεωρείς δεδομένα αυτά τα πράγματα. Οι άντρες είναι αυθόρμητα όντα και δε θέλουν και πολύ έτσι όπως είναι με την αντροπαρέα και πίνουν μπυρόνια να δείξουν και τα μηνύματα που τους έστειλες χθες βράδυ. Ξεκαθάρισε τα πράγματα λοιπόν από την αρχή. Πες του ότι αν υποπέσει τίποτα στην αντίληψή σου, θα κόψεις κάθε επαφή.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ