2017-10-20 15:20:19
Φωτογραφία για Το παρασκήνιο της λήξης συνεργασίας του Σάκη Ρουβά με τον μάνατζερ του μετά από 10 χρόνια!
«Εγώ όταν είδα στην ανακοίνωση της Progressive ότι πλέον θα μιλάτε με το τάδε δικηγορικό γραφείο, μου φάνηκε λίγο περίεργο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι αυτό συνέβη από την πλευρά της εταιρίας ενώ, παράλληλα αποκάλυψε ότι ο ΣΚΑΪ δεν ήξερε για τη διακοπή της συνεργασίας τους!

Και στη συνέχεια, η δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Ουσιαστικά αυτό που συντέλεσε στο διαζύγιο ήταν μια σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Προφανώς, και έχει γίνει κάποιο θέμα που έχει να κάνει με οικονομικές διαφορές. Έγινε ξαφνικά. Ακόμα και την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίζονταν κανονικά εκπρόσωποι της εταιρίας σε φωτογραφήσεις και στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ. Δεν διαφαινόταν κάτι, ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα…».

Μάλιστα, όπως ανφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου για να δικαιολογήσουν το υπέρογκο ποσό που έδινε ο τραγουδιστής στον μάνατζέρ του, είχαν ειδικό άτομο για να του κάνουν φώτοσοπ στις φωτογραφίες!

Αμέσως, η Σταματίνα πρόσθεσε: «Εγώ που μίλησα με ένα πρόσωπο κοντά στον Κωνσταντίνο Καφίρη, κατάλαβα ότι ίσως να μην υπήρχε οικονομικό ενδιαφέρον από πλευράς της εταιρίας».

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ